20. november 2017
Michael Jodehl (i midten) kom gående ind i studiet, hvor en tydeligt rørt Cecilie Frøkjær tog imod ham. Foto: TV2
Michael Jodehl (i midten) kom gående ind i studiet, hvor en tydeligt rørt Cecilie Frøkjær tog imod ham. Foto: TV2
Foto: Fotograf Per Arnesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ukuelige Michael sætter nye mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukuelige Michael sætter nye mål
Stevns - 17. oktober 2017 kl. 13:47
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alle holdt vejret, da den 40-årige Michael Jodehl mandag aften ved egen kraft kom gående ind i TV2's studie et år efter, at han havde været på besøg første gang i programmet: Samme tid næste år. Her kommer forskellige danskere på besøg hos Cecilie Frøkjær og fortæller om et mål, som de har sat sig.

Michael Jodehl blev i 2001 ramt af en ulykke under en gymnastiktræning, hvor han brækkede halsen og blev lam i hele kroppen. Siden er han gennem hård fysisk træning nået så vidt, at han kan rejse sig fra sin kørestol, og for to år siden imponerede han alt og alle ved at gå de 103 trin ned ad trappen under Højerup gamle kirke ved Stevns Klint.

I TV2's program meddelte han for et år siden, at han agtede at gå hele vejen op i Rundetårn for at nyde udsigten over København. I aftes beviste han i programmet, at han efter benhård træning havde gennemført turen - og for en sikkerheds skyld gik han også ned igen.

Men i forlængelse af udsendelsen afslørede TV-2, at Michael Jodehl har sat sig nye mål. Han ville flyve frit inde i en tårnhøj vindturbine. Og det har han allerede gennemført, oplyser han til DAGBLADET Stevns.

- Det skete i sidste måned, og det gik godt. Jeg har sammen med min fysioterapeut og personlige hjælper i Taastrup, hvor der er et anlæg, og det var en skæg oplevelse, fortæller han.

Men det stopper ikke her. Næste mål for den ukuelige Michael Jodehl er at gå hele vejen ned ad de 497 trappetrin på Store Klint, der er det højeste sted på Møns Klint.

- Jeg havde egentlig tænkt mig at gøre forsøget i denne uge, men der er for vådt på trappetrinene, og jeg vil ikke risikere at falde. Men jeg har aftalt med mine venner, at jeg forsøget, når forholdene er til det, siger han.

For Michael Jodehl er det en del af terapien bag den fysiske træning, at han hele tiden skal sætte sig nye mål:

- Der skal være noget at træne op til. Det er den bedste kur til at holde sig i gang. Jeg har fået en opfordring til at stå på vandski, og det kunne jeg, før ulykken ramte mig. Så det kunne være enormt spændende at prøve igen, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk