26. juli 2021
Køerne nyder også musikken udendørs - ikke kun i kostalden. Foto: Bent Olsen
gallery icon

Se billedserie

Køerne nyder også musikken udendørs - ikke kun i kostalden. Foto: Bent Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tysklands største tv-station på besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tysklands største tv-station på besøg
Stevns - 18. juni 2021 kl. 17:57
Af Erik Nielsen

Det største tyske publicservice-kanal ZDF har været en tur på Stevns for på nært hold at gengive historien for over for 83 millioner tyskere om, at nogle køer på disse lidt nordligere breddegrader bliver »fodret« med klassisk cello-musik.

Således var der onsdag et filmhold på engene ved havnelevrenden på den sydlige side af Højstrupvej med tyske spørgsmål på lommen, mens en undrende ko-ejer så til.

- Det er utroligt, at den historie er nået så vidt omkring og stadig vækker interesse ude i den store verden. Jeg forstår det ikke helt, men det er vældig fornøjeligt at være en del af, siger Mogens Haugaard, der ejer køerne og som havde sat nogle store halmballer op ude på græsningsarealet, hvor musikerne havde placeret sig.

Som man kan se på billederne, så flokkede køerne omkring cello-spillerne fra Scandinavian Cello School. Og hvis nogle forbipasserende også fik et par franske gloser opsnappet, så er det nok ikke helt forkert.

Det franske nyhedsbureau AFP var nemlig også mødt op for at viderebringe historien til Frankrigs 67 millioner indbyggere.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk