24. april 2019
Den nye udgave af turistguiden: "50 things to do on Stevns" er netop kommet på gaden.
Den nye udgave af turistguiden: "50 things to do on Stevns" er netop kommet på gaden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Turistguide i lommeformat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turistguide i lommeformat
Opdateret 19. juli 2018 kl. 12:51
Stevns - 18. juli 2018 kl. 06:47
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Halvvejs gennem årets turistsæson er Stevns Turistforenings nye udgave af guiden: 50 things to do on Stevns nu kommet på gaden. Lige som sin forgænger viser den i korte tekster på dansk, engelsk og tysk og med farvestrålende billeder, hvad turisten kan opleve på Stevns, når han eller hun først er kommet hertil. Den dækker således behovet for lokal turistinformation, som ikke er med i Visit Sydsjælland-Møns mere overordnede publikationer, og er derfor en nyttig håndsrækning til de turister, der vælger at se mere end et enkelt sted på Stevns.

Guiden præsenterer 50 seværdigheder, fordelt på 14 sports- og aktivitetsmuligheder, 14 naturattraktioner, otte gallerier, seks steder med mulighed for at smage lokale specialiteter og otte caféer og restauranter. Turistbrochuren er delvist finansieret af turistforeningen og delvist af annoncørerne.

Ikke alle turistmål på Stevns er omtalt i brochuren. Således nævnes hverken Lund Havn eller Bøgeskoven Havn, og skulle man få lyst til en dukkert ved Rødvig, Vejs Ende eller Maglebyskoven, må man også selv finde vej.

Brochuren udlevere gratis en række steder på Stevns - f.eks. i diverse butikker i Store Heddinge, i Tinghuset, brugserne på Stevns, gårdbutikker, campingpladser, bed and breakfast, partnerne af turistforeningen, de ni turistinformationer, diverse restauranter, sommerhusområderne, seværdighederne osv.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk