9. juli 2020
El-standerne var ikke blevet udskiftet uden donation fra Stevns Brands Fond. Sammenlagt med fondes donation til færdiggørelse af den vestlige mole samt kloakering, op en vinteropgave med at oprense  havnen, så den bliver 2,5 meter dyb, så må det siges, at havnefoged Leif Larsen er godt rustet til at tage imod gæstesejlere i næste års sæson.  Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

El-standerne var ikke blevet udskiftet uden donation fra Stevns Brands Fond. Sammenlagt med fondes donation til færdiggørelse af den vestlige mole samt kloakering, op en vinteropgave med at oprense havnen, så den bliver 2,5 meter dyb, så må det siges, at havnefoged Leif Larsen er godt rustet til at tage imod gæstesejlere i næste års sæson. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Truet naturhavn har gennemgået en succesfuld forvandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Truet naturhavn har gennemgået en succesfuld forvandling
Stevns - 19. oktober 2019 kl. 06:00
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns Brand Fond har spyttet et par hundrede tusinde i projektet, og en arbejdsivrig bestyrelse har investeret mange arbejdstimer i Bøgeskov Havn på det nordlige Stevns i den sydlige del af Køge Bugt. Det har bevirket, at gæstesejlerne, som er indtægtsgrundlaget til den daglige drift, i løbet af sommeren er begyndt at komme tilbage, og indenfor blot et år har man fået havnen så meget opgraderet, at fremtiden tegner lys.

arrow Læs også: En ægte naturoplevelse: Sejlerne har genfundet Bøgeskov Havn

- Budskabet er blevet spredt blandt sejlerne i løbet af sæsonen, og det har fået gæstesejlerne til at vende tilbage, da vi nu garanterer, at der er to meter i sejlrenden. Det giver indtægter og lige pludselig er vi inde i en positiv spiral igen. Vi har allerede nu en drift, der kan bære sig selv, og det vil sige, at vi har nået de umiddelbare mål, vi satte os for et år siden, siger Lars Honoré fra havnens bestyrelse.

Han tror derfor på, at Bøgeskov Havn bliver ved med at eksistere.

- Det kunne vi ikke være helt sikre på sidste år, men det er vi blevet bestyrket i nu, lyder budskabet fra Palle Christensen, der også sidder i bestyrelsen for den nye forening, der for et år siden overtog Bøgeskov Havn for en krone.

arrow Bøgeskov Havn har haft en rigtig god sæson med ny ejer
19. oktober 2019 kl. 05:57 Opdateret: kl. 17:42
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk