17. januar 2021
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyv udgav sig for at være fra hjemmeplejen og stjal kort og kontanter fra 92-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyv udgav sig for at være fra hjemmeplejen og stjal kort og kontanter fra 92-årig
Stevns - 07. januar 2021 kl. 09:22
Af Erik Nielsen

Datteren til en 92-årig kvinde anmeldte onsdag eftermiddag et tricktyveri, der var foregået i morens hjem på Heden.

Moderen havde tidligere på dagen haft besøg af en tricktyv i sit hjem. En patrulje blev sendt til den 92-årige hjem, hvor hun blev afhørt til sagen.

Mellem klokken 10 og 12 onsdag formiddag henvendte en kvinde sig til moderen og udgav sig for, at komme fra hjemmeplejen. Kvinden blev lukket ind i den ældre kvindes hjem, hvor hun fik adgang til alle rum.

Den 92-årige havde først ikke fattet mistanke til den falske hjemmeplejer, men da den rigtige hjemmeplejer kom senere på dagen, gik det op for hende, at hun var blevet snydt.

Kvinden gennemgik sit hjem, hvor hun opdagede, at hendes kreditkort manglede fra hendes pung, som lå i en taske. Der manglede desuden 2000 kroner fra pungen.

Den 92-årige fik spærret sit kort, og der var på anmeldelsestidpunktet ikke trukket nogen penge fra hendes konto.

Tricktyven beskrives som en kvinde af dansk af udseende med en alder på melle 50 og 55 år. Hun var ikke særlig høj - kun 150-155 centimeter ifølge den forklaring den 92-årige har givet til politiet.

Den falske hjemmeplejer beskrives også som spinkel med lyst hud og gråt, mellemlangt hår. Håret var i øvrigt tjavset, da den falske hjemmeplejer var på besøg på Heden i Hårlev. Hun talte dansk og var iført en hat med kant samt en grå, mellemlang frakke med bælte og knapper på midten - mens skoene var sorte.

Politiet efterforsker nu sagen om tricktyveri. Vidner som har bemærket den beskrevne kvinde omkring Heden i Hårlev onsdag formiddag, og som kan komme med oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på telefon 114.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk