11. december 2017
Tre kunstnere rykker fra Østsjælland til Skagen. Maler Henning Carlsen, keramiker Vibeke Frost og autodidakt uromager John Khan har fernisering på tirsdag.
Tre kunstnere rykker fra Østsjælland til Skagen. Maler Henning Carlsen, keramiker Vibeke Frost og autodidakt uromager John Khan har fernisering på tirsdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre der rykker til Skagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre der rykker til Skagen
Stevns - 13. august 2017 kl. 07:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre kreative kunstnere fra Køge og Stevns indtager på tirsdag 15. august et galleri på Danmarks nordspids. Fra 15. til 27. august udstiller Henning Carlsen fra Køge samt Vibeke Frost og John Khan fra Kratgården ved Store Tårnby på Galleri Molevit, der ligger på Jens Klarups Vej 1 i Skagen.

De tre lokale kunstnere lover »knald på farver og former og en masse uro«.

Henning Carlsen er stifter af kunstnergruppen: Intermezzo og har bl.a. udstillet på flere forskellige censurerede udstillinger rundt omkring i landet, bl.a. på Kulturloftet i Store Heddinge. Hans malerier er ofte meget farverige områder sammensat med sans for detalje og præcision.

Vibeke Frost er uddannet tekstildesigner, og hun bruger de tekstile teknikker både på tørklæder, i malerier og på keramik. På det seneste er det keramikken, som hun har taget under kærlig kreativ behandling, så både skåle og vaser nu prydes med Vibekes karakteristiske mønstre.

John Khan kalder sig autodidakt uromager. Med ståltråd og livlig fantasi bygger han bl.a. fiskeformede uroer / mobiler til ophængning. Både messing, kobber og jerntråd kommer i brug, når han bygger sine kunstneriske skulpturer.

Der er fernisering i Galleri Molevit tirsdag 15 august kl. 15.00. Ved ferniseringen vil der blive spillet renæssance- og barokmusik af fløjtespillerne: Dorte Spang Anne Merete Møller, som begge spiller i bl.a. renæssancegruppen: Passatempo. Herefter er udstillingen åben hver dag fra kl. 13 til 20 til og med 27. august.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk