22. juni 2021
Der er kommet nyt loft i fordelingsgangen på Tarktørstedet Højeruplund, hvilket formanden for Selskabet er mere end tilfreds med. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Der er kommet nyt loft i fordelingsgangen på Tarktørstedet Højeruplund, hvilket formanden for Selskabet er mere end tilfreds med. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Traktørsted opgraderet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Traktørsted opgraderet
Stevns - 26. november 2020 kl. 16:02
Af Erik Nielsen

Traktørstedet Højeruplund har i løbet af det forgangne år fået et tiltrængt opgradering både ude og inde. Det kunne Selskabets Højeruplunds formand, Jens Carl Jørgensen, ridse op, da han onsdag aften aflagde sin beretning ved den årlige generalforsamling.

arrow Læs også: Plejeplan for Højeruplund sat i værk

- Vi har fået lagt nyt stråtag på den gamle bygning og fik i samme forbindelse etableret brandsikring. Vi er meget glade for samarbejdet med traktør Karl Peter Andersen, og vi bestræber os på at holde ham tilfreds med bygningernes tilstand, lød det fra formanden, som kunne lægge til, at det nye opgaven med at lægge nyt stråtag på det gamle traktørsted er smukt udført af tækkemand Casper Hall.

Inden døre er der kommet nyt loft i gangen.

- Da taget var færdigt, kunne der laves nyt loft i fordelingsgangen, der svarer til loftet ved toiletterne - og der kom også nye døre ved samme renovering. Meget stilfuldt, hvis jeg skal give min personlige mening til kende, sagde Jens Carl Jørgensen, inden han takkede tømrerfirmaet Fl. Schrøder A/S for det smukke resultat.

Ikke nok med det, så er der også kommet nye faciliter ved Traktørstedet Højeruplund.

- Vi har efter aftale med traktøren indkøbt en projektor og et lærred til salen og til pavillonen. Formålet er at gøre lokalerne egnede til møder og konferencer. Og vi bruger det også selv, både til bestyrelsesmøder og nu til generalforsamlingen, sagde formanden for Selskabet Højeruplund og henviste til sin egen powerpoint, som ledsagede hans beretning til forsamlingen ved generalforsamlingen - og med formandens egen formulering var en »lysbillede-beretning«.

arrow Efterlysning: 600 år gammel Madonna forsvundet fra turistattraktion
23. november 2020 kl. 06:55 Opdateret: kl. 06:55
arrow Her er navnene i Højeruplunds genvalgte bestyrelse
21. november 2020 kl. 09:52 Opdateret: kl. 16:44
arrow Kæmpe stigning i antallet af gæster med bil i Højeruplund
21. november 2020 kl. 05:51 Opdateret: kl. 16:40
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk