16. december 2017
Hr. Kat lukker. Foto: Erik Nielsen
Hr. Kat lukker. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Torvebutik i købstaden lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torvebutik i købstaden lukker
Stevns - 20. september 2017 kl. 13:28
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Det har været en svær beslutning - men det er velovervejet. Jeg gik ind i projektet med stor optimisme - i bakspejlet måske nok lidt naivt.«

Sådan skriver den nuværende ejer Ann Gunslev på Hr. Kats Facebook-side. Hun overtog specialvarebutikken på Nytorv i Store Heddinge tilbage i oktober 2014, hvor hun førte konceptet videre, som Rikke Larsen havde startet nogle år tidligere.

»Men viljen var der - og håbet om, at det nok skulle blive godt. Jeg havde i hvert fald læst på lektien og tilegnet mig en basal viden om de produkter, jeg nu skulle sende over disken. Det er jo lige der, det bliver sjovt, når man kan vejlede om the og kaffe, så kunden får lige det, som passer til den enkeltes smag. Eller når man gør sig umage med hver enkelt gavekurv eller lille værtindegave, så den bliver helt personlig og til den anledning, den skal bruges til. Jeg har heldigvis fået rigtig meget positiv respons - og det har været sjovt, lærerigt og inspirerende,« lyder det fra den nuværende ejer, som lukker butikken senest med udgangen af november måned.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk