22. september 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To pigehold fra Strøby klar til finalerunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To pigehold fra Strøby klar til finalerunde
Stevns - 10. februar 2020 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To pigehold fra AIK 65 Strøby er klar til finalerunden under Dansk Boldspil-Union (DBU) - den såkaldte Final Five.

De kvalificerede sig i forbindelse med mellemrunderne, som giver videre deltagelse for de bedste hold til finalerunden, som afvikles i Roskilde Kongrescenter den 29. februar og 1. marts.

AIK 65 Strøby Fodbold U13 piger med skal deltager med et almindelig indefodbold og de kvalificerede sig ved mellemrunden, der blev afviklet i Hårlev Hallerne. Derudover deltager de med et såkaldt futsal-hold, hvor mellemrunden blev afviklet i Borup Hallerne.

I begge tilfælde optjente de dygtige U13 piger nok point til at skulle deltage i Final Five, så der venter pigerne en stor oplevelse i Roskilde.

Ud over at deltage i indefodbold og futsal under DBU, så deltager klubben også i vinterfodbold med et U12 samt et U13 hold i pigerækken. Og her har pigerne rigtig fundet melodien og for U13 holdets vedkommende har man vundet de seneste to kampe med en overbevisende målscorer på 10-3, senest er det gået ud over Vallensbæk IF og Brøndbyernes IF.

I øjeblikket træner hele U11 til U13-gruppen hver mandag udendørs på Stevns kommunes kunstgræsbane og i Strøby Idrætscenters hal 1 og 2 om fredagen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk