19. oktober 2019
Anne og Lars Normann fra Tåstrup på Stevns er nomineret til turisthæder.                Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Anne og Lars Normann fra Tåstrup på Stevns er nomineret til turisthæder. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To nominerede turist-aktører fra Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To nominerede turist-aktører fra Stevns
Stevns - 10. januar 2019 kl. 14:26
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store ildsjæle og stærke initiativer. Det bobler med virkelyst i turisterhvervet i Sydsjælland og på Møn. Det skriver Visit Sydsjælland-Møn i en pressemeddelelse samtidig med, at de afslører rækken af nominerede til SydkystDanmarks Bedste Turismeinitiativ samt SydkystDanmarks Ildsjæl 2018.

Turismeerhvervet i Stevns, Næstved, Vordingborg og Faxe kommuner er dybt afhængigt af de gode ideer og ikke mindst de ildsjæle, der sørger for, at ideerne også bliver til virkelighed.

- Derfor er det også vigtigt med to priser, der anerkender den bedste idé og de stærkeste ildsjæle, siger Martin HH Bender, der er direktør for VisitSydsjælland-Møn A/S.

Der er nomineret seks initiativer og seks lokale ildsjæle. Blandt de nominerede til årets bedste initiativ er - måske ikke helt uventet - Tårnet ved Camp Adventure i Haslev, der allerede har opnået stor omtale i både ind- og udland. Men Bender fremhæver ikke mindst The Norrmans, der er et nyt og markant Bed & Breakfast på Stevns.

»På kun et enkelt år er det lykkedes Anna og Lars at opbygge og udvikle et meget spændende og eftertragtet Bed & Breakfast i Tåstrup på Stevns. The Norrmans er et fantastisk bud på et stilfuldt og nytænkende Bed & Breakfast, hvor gastronomien er i højsædet. The Norrmans tiltrækker både backpackere og forretningsfolk, og særligt har The Norrmans formået at tiltrække en helt ny og attraktiv svensk kundegruppe til SydkystDanmark. Det gør The Norrmans til et stærkt supplement til turismen på Stevns og hele SydkystDanmark,« lyder skudsmålet i nomineringen.

Det er tredje år i træk, at SydkystDanmarks Bedste Turismeinitiativ skal hædres. De to første modtagere var Camønoen og Dark Sky Møn.

SydkystDanmarks Ildsjæl er en ny pris, der er indstiftet i år.

- Vi vil gerne anerkende den allerstørste ildsjæl, som brænder for at finde på og styrke turisterhvervet. Derfor har vi stiftet den nye pris. Prisen går til en personlighed, der går foran med gode ideer, passion og ihærdighed,forklarer Martin HH Bender.

Blandt de nominerede til ildsjæle-prisen er Tove Damholt, der er direktør i Verdensarv Stevns. Hun har været den helt store drivkraft i arbejdet med at få Stevns Klint optaget på listen som Unesco Verdensarv. Også Ole Eskling, resortmanager ved Møns Klint Resort, er nomineret til prisen for sit utrættelige arbejde med at udvikle turismen.

Vinderne bliver kåret af en jury og priserne uddeles ved SydkystDanmarks Nytårskonference, der holdes 28. januar på Sukkerfabrikken i Stege.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk