6. juni 2020
Modelfoto: Per Jensen
Modelfoto: Per Jensen
Foto: Per Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To løse hunde jagtede får

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To løse hunde jagtede får
Stevns - 18. maj 2020 kl. 11:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag kl. 15.15 fik politiet en anmeldelse fra en 43-årig mand fra Hårlev, som under kørsel i bil ad Hestehavehuse ved Vråby havde set to hunde strejfe omkring.

Pludselig var de hoppet over et mindre hegn ind til et grønt område, hvor der gik nogle får. Anmelderen standsede og gik ind i området, hvor han med et haveredskab fik holdt hundene i skak, såfremt de ville angribe fårene. I mellemtiden fik han alarmeret politiet og kontakt til en kvindelig hundeejer, som afhentede hundene.

Politiet kunne efterfølgende konstatere, at fårene ikke havde lidt overlast som følge af hundenes besøg. Hundenes ejer traf politiet ikke hjemme, men en 37-årig kvinde fra Hårlev blev senere telefonisk kontaktet og sigtet for overtrædelse af hundeloven, idet hendes to hunde strejfede. Hun oplyste, at en låge i en indhegning på hendes bopæl ikke var blevet lukket, hvilket hundene så havde benyttet sig af og strejfede i området. Hundeejeren kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk