29. marts 2020
Varpelev Kirke
Varpelev Kirke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To kirker - men kun én hjemmeside

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To kirker - men kun én hjemmeside
Stevns - 27. februar 2018 kl. 06:09
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hårlev og Varpelev kirker har fået en fælles sogneportsal, www.din-kirke.dk.

- På den måde fik vi det hele til den halve pris, siger menighedsrådsmedlem Susan Sonne.

Udgiften til hjemmesiden blev de i menighedsrådene for de to sogne enige om at dele imellem sig.

Hjemmeside portalen er optimeret for visning på både computer, tablet og smartphone.

- Men mange af informationerne på hjemmesiden kommer direkte gennem integration med Facebook og portalen Sogn.dk, som vi i forvejen vedligeholder, forklarer Susanne Sonne på hjemmesiden.

www.din-kirke.dk kan også dem, der ikke har en Facebook profil, få overblik over nyheder og begivenheder fra de to sogne. Endda sammen med de informationer man ellers skulle forbi sogn.dk, og andre steder på internettet, for at finde.

På hjemmesiden findes informationer om præsten, samt tidligere præster gennem tiderne. Og for hver af de to sogne er der informationer om kirken, nyheder, begivenheder, om kirkegården, kort, samt kontakt informationer for menighedsrådet og medarbejderne.

Endvidere findes der en række øvrige informationer på siden. Eksempelvis kan man finde såkaldte pdf-versioner af det fælles kirkeblad for de to sogne, samt et billedgalleri, og kirkelige informationer om sjælesorg, fødsel, dåb/navngivning, konfirmation, bryllup og bisættelse/begravelse.

- Vi har fået mange gode tilbagemeldinger på Hårlev kirkes Facebook side, der blev søsat for fire måneder siden. Og vi håber da, at der bliver taget lige så godt imod vores nye hjemmeside, i begge sogne. Jeg synes vi har fået en meget professionel, flot og brugervenlig hjemmeside, som resultat af det gode samarbejde med Fronto.dk, lyder det fra Susan Sonne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk