18. oktober 2019
Folketingskandidaterne Kirsten Kock (Alternativet) og Line Krogh Lay (Radikale) danner parløb i valgkampen. Privatfoto
Folketingskandidaterne Kirsten Kock (Alternativet) og Line Krogh Lay (Radikale) danner parløb i valgkampen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To kandidater fører fælles valgkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To kandidater fører fælles valgkamp
Stevns - 15. maj 2019 kl. 15:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To lokale folketingskandidater har givet hinanden håndslag på et samarbejde, hvor de tilbyder at komme ud sammen for at understrege nuancerne i direkte dialog med borgerne.

Line Krogh Lay (R) og Kirsten Kock (Alternativet) tager dermed tråden op efter Tanja Larsson (S), Jacob Panton-Kristiansen (V) og Sejer Folke (EL), der tager ud sammen med opfordringen til at stemme på en lokalt bosat kandidat. Både Line Krogh Lay og Kirsten Kock bor i Stevns Kommune og vil gerne møde vælgerne her og i Faxe Kommune - både i større forsamlinger, men også gerne i den helt lille sammenhæng.

- Vi er som politikere og politiske kandidater nødt til selv at tage ansvar for at skabe mere tillid til, at vi faktisk alle - uanset politisk observans - forsøger at gøre det, som vi mener, er bedst for Danmark og de mennesker, der bor her. Vi skal gøre os umage for at komme ud at møde alle slags mennesker netop der, hvor de er, gå i dialog med dem og tage de svære debatter - også med dem, der er uenige med uenige med os i det meste, siger Line Krogh Lay (og Kirsten Kock.

De to kandidater møder gerne op privat hos dem, der kunne tænke sig et besøg i valgkampen.

- Du kan samle din familie, dine venner, din forening eller dine kollegaer. Hvis I giver kaffen, tager vi kagen med. Det er jer, der sætter dagsorden, lyder budskabet.

Begge kandidater vil gerne lytte til borgernes stemme, siger de.

- Det er en af de ting, som jeg har prioriteret højt, siden jeg kom i Kommunalbestyrelsen, og det er noget, som jeg har tænkt mig at fortsætte med, hvis jeg er så heldig at komme i Folketinget. For politik handler jo om jeres virkelighed og det land, som vi alle er fælles om. Alle har noget at byde ind med, og man kan finde noget at være enige om med langt de fleste, siger Line Krogh Lay.

- I Alternativets regeringsgrundlag har vi et afsnit om et nyt folkestyre med en mere involverende demokrati. Mange føler med god ret, at afstanden til de folkevalgte er blevet større, ligesom den demokratiske deltagelse for mange er reduceret til et simpelt kryds hvert fjerde år. Jeg ser den lokale, direkte dialog som en god start, der giver borgerne en reel mulighed for at involvere sig, lyder det fra Kirsten Kock.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk