18. oktober 2019
Anders Mikkelsen og Anders Roland - i Varpelev på lørdag 15. juni.
Anders Mikkelsen og Anders Roland - i Varpelev på lørdag 15. juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To gange Anders underholder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To gange Anders underholder
Stevns - 09. juni 2019 kl. 14:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anders Mikkelsen og Anders Roland er kendt for gode sange, suverænt guitarspil, poesi og nærværende historier. De to giver koncert næste lørdag 15. juni klokken 20. Biletter kan købes via mail: forsamlingshus@varpelev.dk, på tlf. 51 55 90 30 eller ved døren - prisen er 100 kroner.

Anders Mikkelsen er sangskriver og historiefortæller fra Thy, der med sit nærvær, sine lune historier og sine sange om mennesker og skæbner kommer langt ind under huden på tilhørerne.

Anders Roland er en sjællandsk guitarist, violinist og sangskriver, der har medvirket både på flere af Mikkelsens cd'er. Han er en veteran, der har gødet rødderne siden sin tid i Hvalsø Spillemændene i 1970'erne. Mange vil huske ham som Erik Grips makker og modstykke i 80'erne og 90'erne. Fra 1984 spillede han med guitarkollegaen: Finn Olafsson, og deres tilbagelænede, poetiske guitarmusik blev tidens lyd på tv, radio og alle scener landet over.

Mikkelsens lune sange om mennesker og venskab er hjørnestenen i duoens repertoire, og Roland rammer det ind med sin guitar og violin. Det hele kædes sammen med masser af historier, lunt nærvær, humor og et stort musikalsk overskud.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk