22. juni 2021
Nanna Foss - forfatter, der skriver om kærligheden, kommer til Store Heddinge Bibliotek på søndag 9. maj. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Nanna Foss - forfatter, der skriver om kærligheden, kommer til Store Heddinge Bibliotek på søndag 9. maj. Pressefoto
Foto: Zafar Iqbal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To forfattere taler om kærligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To forfattere taler om kærligheden
Stevns - 06. maj 2021 kl. 06:17

»Der er noget i luften« kalder Stevns Bibliotekerne med et lån fra Vilhelm Gregersens adventssalme sit arrangement. Og det, der er i luften, på biblioteket, er kærligheden - den altopslugende, den jagtede eller den fraværende. Kærligheden mellem elskende, søskende eller venner. Hvad vi ikke gør for den, kærligheden. Det fylder livet, og det fylder bøgerne.

To kvindelige forfattere tager fat på kærligheden i litteraturen: Nanna Foss og Ditte Wiese sætter sig ned med publikum og taler om at skrive historier med - og uden kærlighed.

Begge forfattere skriver primært til de voksne unge, hvor kærligheden tit kan være ny og overvældende, og hvor både kærlighed og seksualitet skal afsøges og udforskes. Forfatterne tager både emnerne op åbent i deres bøger, men taler også frit om, hvordan de arbejder med det og hvordan det rammer både dem og læserne, når det går op i en højere enhed. På den måde kommer Foss og Wiese også ind på deres forskellige tilgange og forskellige genrer.

Arrangementet er for alle - uanset alder eller favoritlæsegenre og foregår på Store Heddinge Bibliotek på søndag 9. maj kl. 15.00. Der er gratis adgang med coronapas, men man skal bestille billet på forhånd på bibliotekernes hjemmeside: stevnsbib.dk.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk