25. januar 2020
Café Algades fortorv var første parket ud til opløbsstrækningen, og det benyttede flere tilskuere sig af til at få en frokost eller blot et glas vin.  Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Café Algades fortorv var første parket ud til opløbsstrækningen, og det benyttede flere tilskuere sig af til at få en frokost eller blot et glas vin. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilskuerne fik cykelløb og hvidvin på første parket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilskuerne fik cykelløb og hvidvin på første parket
Stevns - 16. september 2019 kl. 14:14
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På den anden side af afspærringerne i Algade midt i Store Heddinge stod eller sad tilskuerne og hyggede sig, da der søndag var stort cykelløb. Således var det muligt at sidde ved et bord på fortorvet ud for Café Algade og nyde en frokost eller blot et glas hvidvin, mens cykelrytterne kæmpede sig vej ind på opløbsstrækningen.

arrow Læs også: Store Heddinge centrum for cyklernes superliga for en dag

Det var helt klart et hit hos cykelpublikummet, der denne søndag kom langvejs fra til Store Heddinge.

Nogle af byens butikker havde også valgt at holde åbent denne søndag, så de tålmodige tilskuere havde lidt at fordrive tiden med hen over dagen.

På selve torvet havde den lokale handelsstandsforening også sat en bod op ved siden af podiet samt de andre små boder fra arrangørerne og DCU.

- Det var en stor fornøjelse, at få lov til at ønske de mange dygtige cykelryttere tillykke med præstationerne i dag, lød det efter løbet fra borgmester Anette Mortensen (V), der lige som fremmødte stevnsboer var vidne til en dag, der helt sikkert fik sat Stevns på landkortet uden for kommunegrænsen.

arrow Til bageren med et helt cykelfelt i bakspejlet
16. september 2019 kl. 14:14 Opdateret: kl. 13:20

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk