25. oktober 2020
Johnny Andersen, der er formand for HBE, der arrangerede lørdagens høst- og kræmmermarked ville hellere tænke tilbage på de mange gange, foreningens arrangementer har været afviklet i godt vejr end blive trist over det regnvåde arrangement lørdag. 				                 Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Johnny Andersen, der er formand for HBE, der arrangerede lørdagens høst- og kræmmermarked ville hellere tænke tilbage på de mange gange, foreningens arrangementer har været afviklet i godt vejr end blive trist over det regnvåde arrangement lørdag. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilfreds trods regnfuldt høstmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilfreds trods regnfuldt høstmarked
Stevns - 19. august 2019 kl. 13:05
Af Erik Nielsen

Vejrudsigten og den vedvarende regn fra morgenstunden var nok den altovervejende grund til, at det aldrig blev et tilløbsstykke, da Hårlev Borger- og Erhvervsforening lørdag holdt sit årlige høst- og kræmmermarked ved stationen.

arrow Læs også: Amalie insisterede på at slå sin bod op

- Vi har været heldige med vejret i rigtigt mange år, hvor folk er strømmet til. Men i år regner det så, og det kan vi selvfølgelig mærke på, at der ikke kommer så mange gæster. Det er betingelserne, og selv om det er ærgerligt, så er det ikke noget, der slår os ud. Nogle gange er vejret bare ikke med os, og det må vi acceptere. Der er sådan set ikke så meget andet at gøre, sagde Johnny Andersen, der er formand for den arrangerende forening.

Som lokal cykelhandler var han som vanligt selv repræsenteret med en stadeplads, og mange af de andre stadeholdere, som har været med igennem årene, var også trofast mødt op, så der var et varieret udbud for dem, der trodsede det fugtige vejr. Enkelte nye var også mødt op. Således kunne alle få en smagsprøve på de nye ølmærker fra Stevns Andelsbryggeri, som blev lanceret i foråret.

arrow Billeder og video: Høstfest, regn og klovnerier i Hårlev
17. august 2019 kl. 13:56 Opdateret: kl. 15:56
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk