5. december 2020
Transportminister Benny Engelbrecht (S) - har inviteret borgmester Anette Mortensen (V) og Steen S. Hansen (S) ind på sit kontor, så de kan fremlægge ønsket om en statsvej fra Stevns til motorvejsnettet.
Transportminister Benny Engelbrecht (S) - har inviteret borgmester Anette Mortensen (V) og Steen S. Hansen (S) ind på sit kontor, så de kan fremlægge ønsket om en statsvej fra Stevns til motorvejsnettet.
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Til møde med transportministeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Til møde med transportministeren
Stevns - 06. august 2019 kl. 16:34
Af Henrik Fisker

Borgmester Anette Mortensen (V) og viceborgmester Steen S. Hansen (S) drager fredag 23. august til København for at mødes med transportminister Benny Engelbrecht (S), oplyser Stevns Kommune.

arrow Læs også: To alternativer for statsvejen: nord eller syd for Hårlev

Kommunen skrev i juli til den nyudnævnte minister og inviterede ham til Stevns for at holde ham fast på tilsagnet om penge til en statsvej mellem Stevns og motorvejsnettet - en plan, der indgik i det trafikforlig, som den tidligere regering indgik med Dansk Folkeparti kort før, at folketingsvalget blev udskrevet.

Anledningen til brevet var, at ministeren vil vaske tavlen ren og genforhandle hele forliget om fremtidens trafikinvesteringer, da flertallet bag den gamle plan ikke eksisterer mere efter valget. Han har siden afvist at udstede garantier for enkeltdele af forliget, før forhandlingerne starter.

I stedet for at imødekomme invitationen til at komme til Stevns har ministeren nu i stedet sagt ja til at modtage de to politikere fra Stevns på sit ministerkontor.

arrow Sydlig statsvej aflaster kun trafikken gennem Køge lidt
18. september 2019 kl. 12:58 Opdateret: kl. 13:11
arrow Delegation fra Stevns gik positiv fra møde med transportminister
26. august 2019 kl. 12:55 Opdateret: kl. 12:55
arrow Minister grillet: Men ingen svar om sjællandske motorveje
20. august 2019 kl. 20:29 Opdateret: kl. 20:28
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk