21. juli 2019
På søndag 10. februar indledes vinterens løb i Stevns Orientering - for 46. år i træk. Privatfoto
På søndag 10. februar indledes vinterens løb i Stevns Orientering - for 46. år i træk. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tid til orienteringsløb i skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tid til orienteringsløb i skoven
Stevns - 07. februar 2019 kl. 06:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er Stevns Orientering klar med syv orienteringsløb, hvor alle kan deltage - også børn og helt uøvede. Første løb er på søndag 10. februar.

Det foregår omkring Faxe Kalkbrud med start mellem kl. 9 og 10 på Stubberupvej. Prisen for at deltage er 10 kr. for børn og unge op til 18 år og 30 kr. for voksne.

Der er flere baner at vælge mellem. Den nemmeste er på cirka 3 km og er for børn og begyndere. Så er der en mellemsvær bane på cirka 4 km - en svær bane på 3 km, en svær på 4 km og en svær bane på 6 km, så der er udfordringer til alle.

Næste søndag 17. februar er der løb i Magleby Skov, 3. marts i Ganneskov mellem Faxe og Karise, 17. marts ved Klippinge, 24. marts ved Boelskov og 31. marts i skoven ved Sparresholm.

Årets sidste løb er søndag 7. april i Kræmmergård Skovdistrikt, og efter dette løb er der fællesspisning og præmieuddeling på Restaurant Harmonien i Rødvig kl. 13.

Stevns Orientering blev startet for over 40 år siden som et fælles projekt af Store Heddinge Gymnastikforening, Roklubberne i Rødvig og Faxe Ladeplads samt Stevns Motorklub for, at medlemmerne kunne komme i form til den forestående sæson.

Men man behøver ikke være medlem af én af disse klubber for at deltage. Alle er velkomne, og man møder bare op i skoven, betaler 30 kr. og 10 kr. for børn og unge. Det dækker udgifter til orienteringskort, plastlommer, fornyelse af materiel m.v.

Du kan læse mere om løbene på stevns-orientering.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk