1. marts 2021
Testcentret på Stevnshøj åbnede i begyndelsen af november, men flytter nu til Hårlevhallen, hvor det åbner på onsdag 20. januar. Foto: Erik Nielsen
Testcentret på Stevnshøj åbnede i begyndelsen af november, men flytter nu til Hårlevhallen, hvor det åbner på onsdag 20. januar. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testcenter for corona flytter til Hårlev og skal ligge sammen med vaccinationssted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testcenter for corona flytter til Hårlev og skal ligge sammen med vaccinationssted
Stevns - 15. januar 2021 kl. 10:16
Af Henrik Fisker

Testcentret for covid-19 i Stevns Kommune flytter fra Stevnshøj i Store Heddinge til Hårlevhallen. Det meddeler Stevns Kommune på sin Facebook-side.

arrow Læs også: Stevns får vaccinationssted i Hårlev

Flytningen sker i forbindelse med, at Region Sjælland opretter et vaccinationscenter i Hårlev, så både test og vaccination kan finde sted samme sted.

- Hårlevhallen er et sikkert sted at samle både test- og vaccinationscenter under samme tag, fordi hallen har en størrelse, hvor vi forsvarligt kan lede folk ind og ud uden, at de møder hinanden. Samtidig er der gode parkeringsforhold ved Hårlevhallen og bedre nærhed til kollektiv trafik, lyder begrundelsen for flytningen fra kommunen.

Mens det endnu ikke ligger helt fast, hvornår vaccinationerne i Stevns Kommune kan påbegyndes, står det fast, at testcentret åbner i Hårlevhallen allerede på onsdag 20. januar. Indtil da foregår det som hidtil på testcentret ved Stevnshøj. Har man bestilt en tid til test onsdag eller senere, vil man modtage en sms fra Region Sjælland, som fortæller, at testcentret flytter.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk