21. september 2020
Foreningen bag Strøby Amatørteater har holdt generalforsamling, hvor formanden proklamerede sin afgang næste år. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Foreningen bag Strøby Amatørteater har holdt generalforsamling, hvor formanden proklamerede sin afgang næste år. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater reddet fra at gå planken ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater reddet fra at gå planken ud
Stevns - 13. februar 2020 kl. 19:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Strøby Amatørteater reddet fra at gå planken ud....

Sådan skriver foreningen i en pressemeddelelse - og for at blive i det maritime sørøversprog, så var Strøby Amatørteater tæt på, at gå planken ud da den gamle og traditionsbundne forening holdt sin årlige generalforsamling på hjemmebanen i Strøby forsamlingshus.

To bestyrelsesmedlemmer havde valgt at trække sig, og ingen nye var kørt i stilling.

Heldigvis var der to aktive skuespillere i form af Christina Marcher og Jacob Børgesen, som meldte sig til de to ledige pladser i bestyrelsen. Foreningen har dermed fået nyt blod og kan ånde lettet op. Men kun for et år, da man i 2021 skal have ny formand og kasserer, da ægteparret Rita og Erik Buch har valgt at trække sig fra bestyrelsen.

Så når årets stykke Søn af en sørøver er kommet sikkert i havn, så går jagten ind på en kasserer og en formand. Skulle der være nogen af bladet læsere der vil være interesseret i at fastholde denne teater forening i nærområdet så kontakt venligst formand Erik Buch 25149464 eller på mail: erik@buch-ocean.dk, lyder budskabet i pressemeddelelsen fra teaterforeningen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk