24. september 2020
Skuespiller Ragnhild Kaasgaard har fuldstændigt styr på at skabe og fastholde kontakten til børnene. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Skuespiller Ragnhild Kaasgaard har fuldstændigt styr på at skabe og fastholde kontakten til børnene. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater med højt hår og små blå sko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater med højt hår og små blå sko
Stevns - 10. oktober 2019 kl. 15:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

store heddinge: Så er det børnenes tur!

Efter flot åbning at teatersæsonen for de voksne med Det Kongelige Teater er turen nu kommet til de små teaterpublikummer. Det foregår på lørdag 12. oktober kl. 11.00 på Erikstrupscenen.

I Små Blå Sko er damen med det høje hår fuld af begejstring og forventninger. Hun venter på en ny gåturs-kammerat. Hun ved, at han hedder Alfred. Mens hun venter, fantaserer damen om, hvor udflugten skal gå hen i dag.

I entréen trylles forestillingerne frem. Båden på billedet sejler af sted, handskerne kommer selv op af skuffen, frakken løfter på hatten og damen hilser nådigt tilbage.

Så lyder klokken ved entrédøren.

Damen er skuespiller Ragnhild Kaasgaard - en nærværende fortæller, som har fuldstændigt styr på at skabe og fastholde kontakten til børnene. Men Ragnhild er ikke alene om at skabe magien. Skjult for publikum er hendes usynlige medspiller: dukkefører Erik Olsen, gemt bag scenen. Herfra styrer han forestillingens dukker og effekter, der puster liv i kulissen til stor fryd for små teaternybegynderøjne.

- Ragnhild er forrygende sammen med et børnepublikum. Siden Jytte Abildstrøm stoppede med at turnere land og rige rundt, har Ragnhild overtaget rollen som Riddersalens rødhårede komik-diva, siger Lene Vestergård fra Stevns Teaterforening.

Det er teatertruppen: Riddersalen, der opfører forestillingen, der er målrettet børn mellem halvandet og fire år. Varigheden er 35 minutter. Billetter á 125 kroner (voksne løssalg), 60 kroner (voksne medlemmer) og 60 kroner (børn) sælges på www.stevns-teater.dk.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk