15. december 2017
Det var her ved Rema 1000 i Strøby Egede, at tasketyveriet fandt sted. Arkivfoto
Det var her ved Rema 1000 i Strøby Egede, at tasketyveriet fandt sted. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tasketyv løbet op og tilbageholdt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tasketyv løbet op og tilbageholdt
Stevns - 16. maj 2017 kl. 10:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 13.32 fik politiet en anmeldelse om, at den ene af muligt tre tasketyve blev tilbageholdt i krydset Stevnsvej og Ved Kysten i Strøby Egede. Opkaldet kom fra et vidne og en medarbejder fra Rema 1000, hvor en kunde havde fået stjålet en pung.

Politiet kørte hastigt til området og fik i krydset kontakt med den tilbageholdte - en 40-årig mand fra Rumænien - som blev anholdt som mistænkt for tyveri.

En 38-årig lokal kvinde, der var kunde i supermarkedet Rema 1000, havde bemærket, at en 79-årig kvinde fra Strøby Egede havde set forvirret ud. Da den 79-årige bekræftede, at hun havde fået stjålet sin pung fra tasken i indkøbsvognen, anråbte den 38-årige kvinde tre mistænkelige personer, som alle løb fra stedet med den 38-årige og en 22-årig mandlig medarbejder bagefter.

De fik kort efter tilbageholdt den 40-årige, der blev sigtet for tyveri af 79-åriges pung, som blev fundet efterladt med alt indhold ved supermarkedets indgangsparti.

Den ene flygtede blev beskrevet som: B: kvinde, 30-35 år, ca. 165 cm høj, østeuropæisk af udseende, mørkt hår sat op i knold, iført hvid/blå-stribet trøje med en lysegrå jakke over og mørke cowboybukser. Den tredje mistænktes er ikke beskrevet. Den anholdte rumæner fik afgjort sin sag straks med en bøde, hvorefter han blev løsladt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk