21. november 2018
Det går stærkt i øjeblikket, hvor der arbejdes fra tidlig morgen til sen aften på byggepladsen lige uden for Rødvig. Sydstevnshallen tager form. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Det går stærkt i øjeblikket, hvor der arbejdes fra tidlig morgen til sen aften på byggepladsen lige uden for Rødvig. Sydstevnshallen tager form. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydstevnshallen ved Rødvig tager form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydstevnshallen ved Rødvig tager form
Stevns - 25. januar 2018 kl. 15:32
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra en våd muddermark til et stort hul i jorden, er der nu ved at rejse sig konturerne af den kommende sportshal ved Rødvig, som er blevet navngivet Sydstevnshallen.

Rødvig skal have ny idrætshal på cirka 1800 kvadratmeter. Og Dansk Halbyggeri blev valgt som totalentreprenør på projektet i kraft af deres mange referencer indenfor haller til sport og fritid.

- Referencer betyder alt. Vi har gennem tidligere byggerier til sport og fritid vist, at vi kan levere en idrætshal, som både er flot at se på, men også udnytter hver eneste kvadratmeter optimalt. Det giver Rødvig mere hal for pengene, lød det var direktør Mogens E. Laustsen fra Dansk Halbyggeri, da det stod klart, at det blev hans firma, som skal få hallen op at stå.

Hallen skal efter planen stå færdig til august 2018, og i øjeblikket arbejder håndværkerne til langt ud på aftenen, så der for hver eneste dag er store fremskridt at se.

Dansk Halbyggeri har med sit vindende projekt præsenteret en lys hal med store, lysgivende vinduespartier. Selve idrætshallen får standardmål, så den er velegnet til sportskampe inden for de fleste indendørs idrætsgrene.

Fordelt i de resterende kvadratmeter etableres forhal, omklædningsrum og depotrum samt klub- og træningslokaler.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk