18. august 2019
Sådan så det ud, da arbejdsgruppen bag Sydstevnshallen modtog Stevnsprisen 2017. Nu er projektet gået i den regionale finale med muligheden for at få overrakt Danskernes Idrætspris 2018 i Boxen i Herning. Det kræver dog, at der kommer nok stemmer for at det sker, og der kører afstemning frem til og med  fredag 16. november klokken 9. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Sådan så det ud, da arbejdsgruppen bag Sydstevnshallen modtog Stevnsprisen 2017. Nu er projektet gået i den regionale finale med muligheden for at få overrakt Danskernes Idrætspris 2018 i Boxen i Herning. Det kræver dog, at der kommer nok stemmer for at det sker, og der kører afstemning frem til og med fredag 16. november klokken 9. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sydstevnshallen i finalen om Danskernes Idrætspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydstevnshallen i finalen om Danskernes Idrætspris
Stevns - 07. november 2018 kl. 14:51
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det regionale dommerpanel på Sjælland har udvalgt Sydstevnshallen som én af regionens tre finalister, der kan stemmes om til Danskernes Idrætspris 2018. Afstemningen finder sted frem til fredag 16. november klokken 9.

arrow Læs også: Video og billeder: Da Rødvig omsider fik sin hal

Sydstenvshallen er blevet udvalgt blandt 15 nominerede forslag, og det var et dommerpanel bestående af en lokal eliteidrætsudøver, en lokal DIF ambassadør og en journalist fra P4 Sjælland, der udvalgte Sydstevnshallen som finaleprojekt, hvor man nu kæmper med Sejerø Golfklub samt LBI fodbold skole 2018 for børn med diagnoser om at gå videre til den landsdækkende finale - og måske ende som vinder af 100.000 kroner, som vil blive overrakt ved et stort tv-show i starten af det nye år.

Danskernes Idrætspris er en pris, der går til det bedste initiativ i idrætsdanmark 2018. Alle kan nominere initiativer eller projekter. Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DRs show, SPORT 2018, lørdag den 5. januar 2019 i Boxen i Herning.

Danskernes Idrætspris sætter fokus på de aktiviteter, projekter og initiativer, der hver dag året rundt, er med til at give 2,6 mio. danskere gode oplevelser i idrætsforeningerne, eller som på anden måde bevæger danskerne.

Danskernes Idrætspris er derfor prisen, der hylder projekter, initiativer og ideer, der er med til at styrke fællesskabet og glæden ved at bevæge sig eller være aktiv i en idrætsforening.

Ud over æren modtager det vindende projekt også 100.000 kroner, der skal bruges til at styrke initiativet yderligere. Penge, der givet vil kunne bruges til udstyr og inventar i hallen.

Hvis du har lyst til at støtte det lokale projekt skal du gå ind på www.danskernesidraetspris.dk/stem og trykke på P4 Sjælland, så kommer du direkte ind til den regionale afstemning, hvor det er muligt at give Sydstevnshallen sin stemme. I den sammenhæng skal man opgive sin e-mail-adresse og efterfølgende godkende stemmen via en tilsendt e-mail fra afstemningen.

arrow Må selv sørge for springgrav i ny hal
23. juni 2018 kl. 15:37 Opdateret: kl. 19:34
arrow Ny hal i Rødvig får doneret sekscifret beløb til inventar
21. marts 2018 kl. 13:02 Opdateret: kl. 13:02
arrow Fakta om Sydstevnshallen
20. november 2017 kl. 12:32 Opdateret: kl. 12:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk