22. september 2021
In consort spiller i den gamle kirke i Højerup næste tirsdag. Pressefoto
In consort spiller i den gamle kirke i Højerup næste tirsdag. Pressefoto
Foto: Thomas Schjødt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svingende og barokke blokfløjter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svingende og barokke blokfløjter
Stevns - 04. august 2021 kl. 20:19

Højeruplund: Traditionen tro danner den gamle kirke i Højerup ramme om en koncert i august. Den 10. august klokken 19.30 optræder således blokfløjtekvartetten In Consort.

In Consort består af de fire blokfløjtespillere Gertie Johnsson, Lene Langballe, Dorte Lester Nauta og Pernille Ebert Spissky.

De fire musikere, der alle er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med efterfølgende studier i Europa og USA, har for længst markeret sig både i det danske og udenlandske musikliv.

Kvartetten spiller først og fremmest musik fra renæssancen og barokken, men krydrer desuden koncerterne med musik fra vor tid. Blokfløjterne er kopier af originale instrumenter. In Consort betyder: »at følges ad i enighed og harmoni«. Der er lagt op til en spændende og sprudlende koncert, lyder det fra arrangøren, som er Selskabet Højeruplund.

Ved koncerten bliver der spillet værker af blandt andre G. Ph. Telemann og J. S. Bach og værker komponeret til kvartetten.

Med baggrund i coronarestriktioner skal du reservere plads til kirken ved at sende en mail til formand@hb39.dk eller ringe til Jens Carl Jørgensen telefon 2893 5535. Pladserne er begrænset.

Dog vil der blive sat højtalere og stole op uden for kirken, så koncerten også kan høres uden for, og her skal der ikke reserveres plads.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk