15. august 2020
Roger Berg Big Band rykker ind i Snurretoppen tirsdag 10. december kl. 20.00.
Roger Berg Big Band rykker ind i Snurretoppen tirsdag 10. december kl. 20.00.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svensk big band fyrer den af i Spilledåsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svensk big band fyrer den af i Spilledåsen
Stevns - 05. december 2019 kl. 18:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kulturforeningen Spilledåsen har de senere år haft for vane at sætte et big band på plakaten i december. Det er lyden af de gamle, velkendte swingnumre fra 30'erne og 40'erne, der genkaldes for det indre øre - som navnkundige kapelmestre som Count Basie, Glenn Miller og Benny Goodman kunne have iscenesat dem.

Traditionen holdes i hævd, når svenske Roger Berg Big Band & Rogers Sisters spiller op med ikke færre end 17 mand plus en kvindelig vokaltrio på scenen i Snurretoppen. Besætningen består af fire trompeter, fire tromboner, fem saxofoner foruden klaver, bas, guitar og trommer - altså et komplet big band.

Orkestret ledes af den svenske trommeslager Roger Berg, som har været i skole hos den amerikanske ditto: Buddy Rich. Roger Berg har i mange år siddet bag trommerne i Tivolis Big Band og Niels Jørgen Steens A-team.

Under koncerten vil de genoplive de velkendte og uforglemmelige sange fra big band-æraen med arrangementer fra blandt andre Andrews Sisters' repertoire, f.eks. Rum and Coca Cola, Booggie Woogie Bugle Boy og I Will Be With You in Apple Blossom Time. Der er stadig mulighed for at købe billetter til koncerten. De koster 275 kroner (250 kroner for medlemmer) og kan bestilles på www.spilledaasen-stevns.dk og billettelefon 30 57 19 99 (torsdag og søndag kl. 16.00-19.30 ) eller købes på udsalgsstederne: Staxen Boghandel i Hårlev, tlf. 56 28 60 77, og hos Kontorcenteret i Store Heddinge, tlf. 56 50 33 32.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk