17. oktober 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Suppleringsvalg til menighedsråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Suppleringsvalg til menighedsråd
Stevns - 06. september 2018 kl. 15:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre medlemmer af Magleby-Holtug sognes menighedsråd - der blev valgt ved fredsvalg i efteråret 2016 - har siden da nedlagt deres mandater, og derfor holdes der nu suppleringsvalg, så rådet atter kan blive fuldtalligt på otte medlemmer. I alt skal der vælges tre medlemmer og to suppleanter.

Derfor holdes et orienterings- og opstillingsmøde tirsdag 11. september kl. 19.00 i konfirmandstuen, der ligger i tilknytning til Magleby Præstegård. Her skal der opstilles kandidater på to lister - én for hvert af de to sogne. På mødet vil der blive informeret om arbejdet i menighedsrådet, og kandidaterne skal efter afstemning opstilles i rækkefølge. Alle medlemmer af folkekirken i de to sogne over 18 år kan stille op, og det samme gælder personer, der har løst sognebånd til ét af de to sogne.

Såfremt der opstilles flere kandidater, end der skal bruges, bliver der kampvalg til menighedsrådet. Det finder i givet fald sted tirsdag 13. november. Det nye menighedsråd tiltræder 1. søndag i advent, som i år falder søndag 2. december.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk