16. januar 2021
Der er liv og snak om kaffebordet på Strøbyhjemmet. Deltagerne vil gerne vide, om de kan blive her i fremtiden. Foto: Bjørn Armbjørn
Der er liv og snak om kaffebordet på Strøbyhjemmet. Deltagerne vil gerne vide, om de kan blive her i fremtiden. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strøbyhjemmet er gammelt og slidt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strøbyhjemmet er gammelt og slidt
Stevns - 02. august 2016 kl. 14:15
Af Henrik Fisker

Formanden for Social- og Sundhedsudvalget Thor Grønbæk (K) forstår godt bekymringen i Strøbyhjemmets Pensionistforening.

arrow Læs også: Enigt udvalg vil sælge Strøbyhjemmet

- Jeg har været derude og set, hvordan de har et dejligt samvær og nyder de mange aktiviteter. Men Strøbyhjemmet er en gammel bygning, som er nedslidt og trænger kraftigt til en renovering. Der er to oliefyr i kælderen fra omkring 1974, og det koster rigtig mange penge at varme hele huset op.

- Vi har kun to beboere tilbage på stedet og tager ikke nye ind, og så står bygningen tilbage uden indtægter, da vi ikke opkræver husleje af pensionisterne eller af de dagplejere, som også bruger stedet.

- Derfor er vi nødt til at gøre os nogle overvejelser om husets fremtid. Skal vi bruge måske 30 millioner kroner på at renovere hele huset og genoverveje, hvad vi vil bruge det til? Eller er vi som kommune bedre tjent med at rive det ned og opføre noget andet - eller sælge det til en privat investor? Det skal vi diskutere i de kommende måneder, og det har jeg fortalt bestyrelsen i Skæp, hvor Birgith Christensen er formand, siger Thor Grønbæk.

Strøbyhjemmet ejes af Stevns Kommune og har ikke været i brug som plejehjem i flere årtier. Ejendommen administreres af boligselskabet Lejerbo.

arrow Flertal bag omstridte flytninger af børn og ældre
27. september 2019 kl. 14:19 Opdateret: kl. 13:33
arrow Lokaler til autismebørn skal gøres egnede
27. september 2019 kl. 14:14 Opdateret: kl. 14:27
arrow Stor utilfredshed med at seks sårbare børn skal flyttes
24. september 2019 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:47
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk