19. september 2019
Postnummer 4671 Strøby er et populært sted at købe hus. Foto: Elmer Madsen
Postnummer 4671 Strøby er et populært sted at købe hus. Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strøby er nr. 4 på mæglernes hitliste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strøby er nr. 4 på mæglernes hitliste
Opdateret 19. marts 2019 kl. 13:02
Stevns - 19. marts 2019 kl. 12:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ifølge RealMæglerne og BoligOne er Strøby lige nu ét af de mest populære steder i landet at købe fast ejendom. På en oversigt ligger postnummer 4671 Strøby lige nu på en fjerdeplads i hele landet, når det gælder væksten i gennemførte villahandler i januar og februar sammenlignet med de samme to måneder året før.

Det når ejendomsmæglerkæden frem til, fordi der i årets to første måneder blev gennemført otte hushandler i Strøby mod blot en enkelt året før. Det giver en stigning på 700 procent. Spøttrup i Salling topper listen med en stigning på 1100 procent.

- Vores beregninger viser med al tydelighed, at boligkøberne i stigende grad søger ud. Det er derfor, at der i den store sammenhæng skal forholdsvis få villasalg til, inden vi lokalt ser nogle bemærkelsesværdige procentvise stigninger. Men mange bække små gør jo som bekendt en stor å, og maler man danmarkskortet med den brede pensel, er det samlet set provinsen, der rykker lige nu, siger Preben Merrild Angelo, direktør i RealMæglerne og BoligOne.

Tallene bør dog tages med et gran salt. For det første er det meget små tal, der opereres med, og som derfor kan være udtryk for tilfældigheder. For det andet er opdelingen i postnumre ofte misvisende. Eksempelvis ligger 4671 Strøby lige op ad Strøby Egede, som imidlertid hører til postnummer 4600 Køge, og derfor optræder de mange bolighandler her ikke selvstændigt i statistikken.

hfi

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk