22. september 2021
Modelfoto: Thomas Olsen
Modelfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stribe af tyverier fra personbiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stribe af tyverier fra personbiler
Opdateret 05. august 2021 kl. 10:27
Stevns - 05. august 2021 kl. 09:39
Af Erik Nielsen

Midt og Vestsjællands Politi har modtaget en hel stribe af anmeldelser om tyverier fra personbiler. De fire af anmeldelserne kommer fra Boesdalsvej og Korsnæbsvej i Rødvig, mens det femte tyveri er foregået på Præstegårdsvej i Strøby.

arrow Læs også: Tyveri fra parkeret bil i Rødvig

Alle anmeldelserne er registreret onsdag eftermiddag, hvor tyverierne også har fundet sted.

Den første anmeldelse er løbet ind fra Strøby klokken 14.09, hvor anmelder beretter om et tyveri, som har fundet sted lige omkring klokken 13 på Præstemarksvej. Den bagerste, lille trekantede rude i venstre side er slået ind og knust.

Tyven er derefter lykkedes med at stjæle en taske med en telefon, nøgler samt en pung med mange forskellige kort, som ifølge anmelder hurtigt er blevet spærret.

Den næste anmeldelse tikker ind klokken 15.32, og denne gang er det en anmelder på Boesdalsvej ved Rødvig, der kan fortælle om et tyveri, som har fundet sted i tidsrummet mellem klokken 14 og 15.30. Her er bagruden knust, og en grøn taske fyldt med fiskegrej er forsvundet samt en børnetaske.

Umiddelbart efter - klokken 15.45 er den gal på Korsnæbsvej, hvorfra der kommer en anmeldelse om et tyveri fra en bil, som har fundet sted i tidsrummet fra klokken 12.24 til 15.45.

Her er det den bagerste siderude i passagersiden, der er knust, hvorefter der har været adgang til bilen. Anmelder kan se, at der har været rodet rundt i bilen og handskerummet, men mener ikke, at der er stjålet noget, men ved anmeldelsestidspunktet havde anmelder dog endnu ikke det fulde overblik, som han skriver i sin anmeldelse.

Klokken 16.16 tikker kommer der endnu en anmeldelse fra Korsnæbsvej, hvor et tyveri har fundet sted i tidsrummet mellem klokken 12 og 15, som anmelder skriver. Her er også knust en siderude i en bagdør. Heller ikke her er der på anmeldelsestidspunktet fuldt overblik over, om der er stjålet noget - umidddelbart ser det dog ikke ud til det.

Den sidste anmeldelse kommer også fra Korsnæbsvej i Rødvig, hvor endnu en bagrude i en sidedør på personbilen er knust. Denne gang kan anmelder konstatere, at der er blevet stjålet kontanter samt nogle cremer og parfumer fra en taske i bilen. Tasken lå i bunden af bilen, som anmelder oplyser. Dette tyveri kan snævres ind til at være sket i tidsrummet fra klokken 14.10 til klokken 14.30.

arrow Politiet: Stribe af tyverier fra biler er ikke en del af en tendens
05. august 2021 kl. 12:09 Opdateret: kl. 12:13
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk