19. april 2019
Lucas og Kristian fra 5.b og 6.b udkæmpede en slag med fægtning.
gallery icon

Se billedserie

Lucas og Kristian fra 5.b og 6.b udkæmpede en slag med fægtning.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne fra skolens middelaldermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne fra skolens middelaldermarked
Opdateret 24. september 2018 kl. 08:29
Stevns - 22. september 2018 kl. 10:04
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejret havde ellers været fint gennem hele temaugen på Store Heddinge Skole. Så det må være gudernes straf, at det blæste op til storm og heftig regn netop, som det store middelaldermarked skulle begynde fredag eftermiddag.

arrow Læs også: Sommeren er blæst øst på

Men de var seje i middelalderen og ikke så bange for at blive våde, så derfor blev størstedelen af de mange aktiviteter fredag eftermiddag gennemført som planlagt ude i det fri. På sin egen vis skabte regnen og stormen Knud en fin kulisse om en tid, der sandsynligvis ikke har været så let for alle.

- Det har været spændende at lave middelaldermarked, hvor hele skolen er med på tværs af klassetrin. Det har givet en god følelse af fællesskab - og så er det fint, at der kom så mange forældre og var med, selv om vejret er dårligt, siger Nina og Natascha fra 9.c, der har haft en koordinerende rolle for hele markedsdagen. Desuden har de to piger tegnet markedets våbenskjold.

En tur rundt til markedets mange boder gav rig mulighed for at købe middelaldermad, f.eks. suppe og fladbrød, pølser og kål og diverse boller og kager. Andre steder blev der solgt smykker, kors, lysestager og andet godt.

Der var fægtekampe, ridderturneringer, munkeoptog og en fæl trold, der vistnok spiser tre børn om dagen. Men der er nok at tage af på en skole, som han sultent bemærkede...

Lunt indendøre blev der opført et drabeligt teaterstykke, hvor forbrydere blev lagt i håndjern efter forgodtbefindende og uden rettergang, og hvor der var point for at kløve et bondehoved midt over med et sværd.

Og da forestillingen var slut, og de begejstrede tilskuere strømmede ud, var Knud næsten holdt op med at regne på markedsdagen.

arrow Se billeder: Stormen Knud skabte store bølger
22. september 2018 kl. 03:21 Opdateret: kl. 21:22
arrow Stormen Knud aflyser fodboldkampe på stribe i Norge
21. september 2018 kl. 17:42 Opdateret: kl. 17:44
arrow Stormen Knud viser tænder i flere landsdele
21. september 2018 kl. 14:30 Opdateret: kl. 14:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk