11. juli 2020
Mange drenge taber interessen for at gå til gymnastik, når de når 12 års-alderen. Det vil AIK 65 gerne lave om på. Arkivfoto
Mange drenge taber interessen for at gå til gymnastik, når de når 12 års-alderen. Det vil AIK 65 gerne lave om på. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store drenge skal lave gymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store drenge skal lave gymnastik
Stevns - 25. august 2019 kl. 10:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rigtigt mange drenge stopper til gymnastik i 12-års alderen. Det forsøger AIK Gymnastik nu at lave om på med et tiltag kun for drenge. For drengene skal prøve alt det, som gymnastikken tilbyder.

Det mener de i DGI, og lokalt på Stevns tager AIK 65 Gymnastik tråden op. Det sker ved et daglangt arrangement på tirsdag 27. august mellem kl. 8.00 til 14.20 på Strøbyskolen. Her får de store drenge i skolen mulighed for at bruge en hel dag på gymnastik.

For hvis drengene skal have øjnene op for, at gymnastikken også er en mulighed i fritiden, så skal der fokuseres på de ting, der tiltaler netop drengene:

- Der skal være et rum til, at drengene kan være drenge. Derfor bliver det med fuld fart på og med mere fokus på spring end på serier. På at udforske, hvad kroppen kan frem for, hvad der er rigtigt og forkert, siger Helle Holm, projektleder i DGI Gymnastik.

AIK 65 Gymnastiks tiltag er en del af DGI's drengesatsning, hvor 30 instruktører på 10 dage vil udfordre 10.000 drenge til at bruge deres krop på nye måder. I løbet af de to uger afholdes i alt 400 workshops, hvor i omegnen af 100 gymnastikforeninger og det samme antal skoler er involveret.

- Gymnastikken dækker over så mange facetter. Det er opvisninger, serier og spring. Det er for babyer, unge og gamle. Og det er bestemt også for drenge, der snart bliver teenagere. Derfor er jeg glad for, at drengene nu får mulighed for en mere løs tilgang, hvor det er oplevelsen og bevægelsen, der er i centrum, siger Helle Holm.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk