17. februar 2020
Hele dagen var der opløbsstrækning i Algade med start og mål lige ud for Tinghuset.  Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Hele dagen var der opløbsstrækning i Algade med start og mål lige ud for Tinghuset. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store Heddinge centrum for cyklernes superliga for en dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store Heddinge centrum for cyklernes superliga for en dag
Stevns - 16. september 2019 kl. 14:14
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Cykle Unions (DCU) superliga-ryttere blev søndag sluppet løs i landskabet i og rundt om Store Heddinge. Med Stevns som kulisse blev fjerde og afgørende afdeling af den såkaldte Demin Cup afviklet som et udstillingsvindue for de mange talentfulde danske ryttere, der håber på at opnå landsholdsudtagelse.

arrow Læs også: Tilskuerne fik cykelløb og hvidvin på første parket

For dem der ved lidt om cykelsport, så har Jacob Moe Rasmussen og Nicolai Bo Larsen rekorden med tre samlede sejre i Demin Cup, og blandt de tidligere vindere finder man også prominente navne som Michael Carbel og ikke mindst Magnus Cort, der vandt i 2014.

Demin Cup har derfor også deltagelse af mange talentfulde ryttere, som de danske teams både nyder godt af og har været med til at skabe - og derfor er der altid tale om et cykelløb på meget højt niveau med nogle af de kommende danske stjerner.

Dette løb for eliten havde i år 43 deltagere og blev kørt med Stevns som kulisse. Men inden de blev sendt ud på landevejene klokken 13 for at køre i alt 185 kilometer, havde en stor del af unge og ældre bredderyttere under DCU været ude på samme rute. Op mod 800 ryttere var derfor aktive hen over hele dagen fra otte morgen til sen eftermiddag klokken 17.

En af de helt store ryttere i søndagens startfelt var Niklas Larsen fra Slagelse. Slagelse-rytteren overraskede de fleste tidligere på året, da han vandt Post Nord Danmark Rundt.

Før dagens afgørende løb lå Nicklas Overgaard Amdi Pedersen fra BHS-Almenborg-Bornholm i spidsen. Det var også ham, der tog den samlede sejr. Niklas Larsen blev nummer 13.

arrow Til bageren med et helt cykelfelt i bakspejlet
16. september 2019 kl. 14:14 Opdateret: kl. 13:20

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk