13. december 2018
25 tilhørere var mødt frem til den årlige generalforsamling i AIK 65 Strøby Fodbold. Privatfoto
25 tilhørere var mødt frem til den årlige generalforsamling i AIK 65 Strøby Fodbold. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor udskiftning i AIK 65 Strøbys fodboldafdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor udskiftning i AIK 65 Strøbys fodboldafdeling
Opdateret 20. februar 2018 kl. 12:47
Stevns - 19. februar 2018 kl. 14:12
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På AIK 65 Strøbys ordinære generalforsamling skete der en større udskiftning og rokade som efterlader bestyrelsen i en ny og spændende forfatning, lyder det fra klubben i en pressemeddelelse.

Klubben har levet op til de vejledninger som både Dansk Boldspil Union og De Danske gymnastik og idrætsforeninger udstikker for ikke at overbelaste frivillige i foreninger i det ganske land.

- De tre afgående medlemmer havde kun bestyrelsesposter at varetage og alligevel valgte Pernille Worm 1 år i bestyrelsen, Dennis Knudsen gik i utide efter tre år og endelig valgte formanden Lasse Høy at gå af efter kun et år som formand, som han afsluttede sin beretning med var: Ja det var så min første, sidste og eneste beretning som formand, skriver Johnny Thorsen i meddelelsen.

Bo Albin Hansen fra den siddende bestyrelse kunne oplyse, at der finder en mindre rokade afsted, hvor den mangeårige kasserer Carsten Larsen rykkes op i hierarkiet og bliver ny formand, og den tidligere økonomidirektør i Ericsson: Stig Christensen bliver ny kasserer.

Endelig erstatter Jacob Splidsboel og Niels Hegelund de to afgående bestyrelsesmedlemmer.

- Det skal nævnes, at den store udskiftning ikke skyldes samarbejdsproblemer eller nogen form for utilfredshed fra de tre afgående. I sin beretning kunne Lasse Høy blandt andet oplyse at man i den forgangne sæson har haft stor gang i rejse-aktiviteterne både hos de aktive spillere og de frivillige ledere, forklarer Johnny Thorsen.

I efterårsferien havde man således tre hold af sted til Italien, hvor to af holdene kom hjem med flotte førstepladser. Og i foråret var trænere og bestyrelsesmedlemmer en tur i Milano - her var der dog tale om egenbetaling.

Lasse Høy kunne også glæde sig over et godt samarbejde med Brøndby IF i forbindelse med Vestegnsklubbens satsning under titlen Master Class.

I slutningen af sæsonen havde man to store indtægtsgivende aktiviteter i form af juletræssalg og salg af fyrværkeri fra Strøby Idrætscenters lokaliteter, som fik klubben til at undgå røde tal på bundlinjen.

Faktisk kunne den afgående kasserer præsenterer et mindre overskud, og hans sidste regnskab, blev lige som formandens beretning vedtaget med et par enkelte spørgsmål til regnskabet.

Ud over de tre nye i bestyrelsen, samt opgraderingen af Carsten Larsen som formand, så blev Julie Gørlev og Johnny Thorsen genvalgt for en to-årig periode.

Bo Albin Hansen og Pia Wille var ikke på valg, og som suppleanter valgtes Dennis Elberg og Egon Wille, og endelig blev Conni Olsgaard genvalgt som bilagskontrollant.

- Lene Jacobsen genvalgtes som suppleant for bilagskontrollanten, og sidstnævnte var i øvrigt også en dygtig dirigent på den meget velbesøgte general forsamling, som havde samlet 25 tilhørere, hvilket i forhold til tidligere var et stort fremmøde til en generalforsamling, slutter Johnny Thorsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk