27. maj 2020
Modelfoto: Kim Rasmussen
Modelfoto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor interesse for at bruge sit otium mere smart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor interesse for at bruge sit otium mere smart
Stevns - 20. september 2019 kl. 16:12
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pension - og hvad nu? Det spørgsmål stiller Viggo Billstrøm fra Ældre Sagen Store Heddinge lokalafdeling. Han lægger på den måde op til tre arrangementer, der er målrettet mænd, da han og andre gerne vil vise, at man faktisk kan bruge sit otium til noget smart.

- Vi er en gruppe af frivillige organisationer i Stevns Kommune og Bibliotekerne på Stevns, som gerne vil fortælle lidt om, hvordan du som mand kan bruge dit otium smart, forklarer Viggo Billstrøm, der også er glad for at kommunen er gået med i samarbejdet om at give pensionerede mænd i »øjenåbner«.

Bibliotekerne på Stevns, Mænds Mødesteder, Ældre Sagen, Stevns Frivillighedscenter og Borgerservice i Stevns Kommune står således bag tre arrangementer i næste uge for mænd, som enten skal på pension eller er gået på pension.

Og interessen er overvældende efter der har været en annonce i avisen er arrangementerne på biblioteket i Store Heddinge og hos Mænds Mødesteder i Strøby allerede booket fuldt op.

Arrangementerne kommer til at foregå følgende steder og er for mænd:

Der er således kun ledige pladser på Biblioteket i Hårlev, som finder sted 26. september klokken 16.30 - 19, hvor man ligesom de andre steder har fået Bonderøv og Livsnyder, Jens Hansen, til at lave noget spændende mad.

- Vi er blevet meget overraskede over, at der er blevet taget så godt imod det her. Og det er glædeligt, da vi ved, hvor vigtigt det er at få sig nogle gode interesser. Her er muligheden for at få øjnene op for, hvad foreningerne på Stevns egentlig kan tilbyde, siger Lene Bjerrum Bach, der er leder af Stevns Frivillighedscenter.

Til alle 3 arrangementer vil der være opstillet boder, hvor der vil være oplysninger om hvilke aktiviteter man som mand kan deltage i over hele Stevns Kommune.

Ved mødet i Hårlev næste torsdag, hvor der endnu er ledige pladser, vil der ud over de allerede nævnte arrangører også være deltagere fra Makerspace (man kan 3D printe, laser-skære, eller bruge elektronikværkstedet) og fra Hårlev Borger og Erhvervsforening, som vil kunne svare på spørgsmål, og som kan hjælpe med lidt inspiration til en ny hverdag som pensionist.

Der er faktisk sidste tilmeldingsdag i dag torsdag på Bibliotekets hjemmeside på www.stevnsbib.dk under begivenheder.

- Vi skal dog nok finde ud af noget, hvis der er flere pladser. Så forlænger vi nok tilmeldingen lidt, hvis man henvender sig på biblioteket eller hos mig på Stevns Frivllighedscenter, lyder det fra Lene Bjerrum Bach, der kan kontaktes på kontakt@stevnsfrivillighedscenter.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk