23. marts 2019
96 sponsorgevinster til en samlet værdi af 30.000 kroner er på spil i lotteriet til støtte for Café Stevnen.
96 sponsorgevinster til en samlet værdi af 30.000 kroner er på spil i lotteriet til støtte for Café Stevnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støttelotteri starter fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støttelotteri starter fredag
Opdateret 16. november 2018 kl. 08:22
Stevns - 15. november 2018 kl. 13:29
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag går støttelotteriet for Café Stevnen i luften over hele Stevns. De 5000 lodder sælges frem til fredag 7. december for 20 kroner stykket i en række butikker i hele kommunen.

- Vi har modtaget 96 sponsorgevinster fra selvstændigt erhvervsdrivende overalt på Stevns. Der er alt fra store købmandskurve til 1.000 kroner og 500 kroner, kunsthåndværk, gavekort, vingaver og meget andet. Samlet er der indsamlet gevinster for 30.000 kroner. Det overstiger alle forventninger, og den imødekommenhed, der er blevet vist fra så mange sider, er imponerende, siger Louise Nordgaard fra initiativgruppen bag Café Stevnen.

Gevinster og sponsorer vil fremgå af den officielle sponsor- og gevinstliste, som vil kunne ses på salgsstederne. Vindernumrene udtrækkes ved notar fredag 14. december, hvorefter de offentliggøres. Gevinsterne kan afhentes i Café Stevnen indtil 21. januar. Uafhentede gevinster vil herefter tilfalde Cafe Stevnen.

Lodsedlerne kan købes på følgende salgssteder:

Store Heddinge: Café Stevnen, Frk. Nash og Nordahl & Friis. Rødvig: Rødvig Gulv & Tæppebelægning. Lyderslev: Din Købmand, Hellested: Dagli'Brugsen, Hårlev: HF Butikken og Klinik for fodterapi ved Ulla Klok.

Initiativgruppen og frivillige vil også være på gaden og sælge lodsedler, ligesom det vil være muligt at kontakte medlemmer af gruppen, hvis man vil købe lodsedler.

Samtidig med, at salget af lodsedler skydes i gang, er det nu sidste udkald for at købe billet til støttekoncerten i Café Stevnen fredag 30. november. Torsdag formiddag var der blot to ledige sæder plus en handikapplads til kørestol tilbage i Snurretoppen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk