11. december 2018
Gevinsten på 132.842,50 kr. spreder glæde hos Dariusz, som her holder checken på den flotte gevinst. Foto: Det Danske Klasselotteri
Gevinsten på 132.842,50 kr. spreder glæde hos Dariusz, som her holder checken på den flotte gevinst. Foto: Det Danske Klasselotteri
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stevnsbo vandt i Klasselotteriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stevnsbo vandt i Klasselotteriet
Stevns - 08. marts 2018 kl. 13:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En pludselig indskydelse blev hurtigt til en stor gevinst for Dariusz fra Store Heddinge, skriver Det Danske Klasselotteri på sin hjemmeside.

- Nej, nej, nej. Det er fuldstændigt vanvittigt det her. Det er det bedste, der overhovedet kunne ske for mig, jubler Dariusz med glæde i stemmen. Og Dariusz har da også masser at glæde sig over.

Han har netop vundet 132.842,50 kroner i Klasselotteriet. Faktisk var det en pludselig indskydelse, at Dariusz for nylig valgte at spille med.

- Jeg fik bare en lyst til at skulle spille med, og det skulle være her og nu. Og se hvordan det er gået, jeg er simpelthen så glad, fortæller han fra hjemmet i Store Heddinge til klasselotteriet.

Nu har han så vundet i sin allerførste trækning. Og med gevinsten åbnes nu en masse døre for Dariusz, som til dagligt arbejder som chauffør.

Med den nyligt vundne gevinst overvejer Dariusz nu, hvordan gevinsten skal bruges. Foruden et ønske om at renovere lidt på huset i Store Heddinge, må der også gerne være plads til en smule selvforkælelse. Særligt har han et ønske om en lille tur udenlands - og det bliver med sikkerhed en tur til varmere himmelstrøg.

- Jeg vil rigtig gerne på en lille ferie, det kunne være fantastisk. Og særligt gerne Spanien og området omkring Malaga - der skal være noget sol og varme, slutter den glade vinder med et smil.

Der er trækning hver måned fra den 15.-19. i Klasselotteriet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk