
Når borgerne modtager besked om en afgørelse truffet af offentlige myndigheder, har de retskrav på at vide, at beslutningen er truffet ud fra saglige og objektive kriterier. Det er baggrunden, at 31 danske kommuner er kommet i Ankestyrelsens søgelys efter, at det er kommet frem, at kommunerne i varierende grad har brugt eksterne konsulenter i borgersager. Problemet har været, at disse konsulenter har været resultatlønnede efter det såkaldte no cure no pay-princip, hvor honoraret bliver fastsat ud fra, hvor meget kommunerne kan spare på ydelsen til borgerne.
Få fuld adgang til sn.dk og læs resten af artiklen
For at læse denne artikel skal du have et digitalt abonnement eller et abonnement på et af vores dagblade: DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt eller Sjællandske.
Hvis du ikke har et digitalt abonnement, kan du tegne det her.
Du kan få 24 timers digital adgang for 25 kr. eller fuldt digitalt abonnement fra 279 kr. pr. måned.
Det er hurtigt og nemt - og du kan betale via MobilePay eller betalingskort.
Vælg mellem
24 timers digital adgang:
- Fuld adgang til sn.dk, inkl. sn.dk+
- Adgang til e-aviserne:
DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske - Arkivadgang
Digitalt abonnement:
- Adgang til sn.dk, inkl. sn.dk+
- Valgfri e-avis, vælg mellem:
DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt eller Sjællandske - Arkivadgang
Kommentarer
Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.dk, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til SN.dks retningslinjer og gældende lovgivning. Se retningslinjerne her