18. april 2019
Skolens bestyrelse med forstander Carlo Mathiasen i forgrunden tager her det første spadestik til en ny træningshal ved Gymnastikefterskolen Stevns. Privatfoto
Skolens bestyrelse med forstander Carlo Mathiasen i forgrunden tager her det første spadestik til en ny træningshal ved Gymnastikefterskolen Stevns. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stevns får endnu en hal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stevns får endnu en hal
Stevns - 05. oktober 2018 kl. 15:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt byggeprojekt er netop startet på Gymnastikefterskolen Stevns. Og det første spadestik er netop tagget til, at der i løbet af de næste ni måneder skal der bygges en ny træningshal med gode muligheder for udvikling af især TeamGym, Grand Prix, spring, rytme og dans.

Ligeledes giver de nye træningsfaciliteter og tilhørende opholdsområde gode rammer for at dyrke det sociale liv på skolen.

Den gamle gymnastiksal bygges om til en ny foredragssal. Et stort auditorie-lignende lokale der skal rumme foredrag, sang, musik og livsoplysning. Tilmed genanvender Gymnastikefterskolen Stevns den overskydende jord fra byggeriet til at optimere skolens udendørs opholdsområder bl.a. med pumptrack, træningsfaciliteter og loungeområde til stor gavn for elever og besøgende.

- Vi ser på skolen frem til at kunne tilbyde vores elever nye og moderne træningsfaciliteter med kvalitet og udvikling af gymnastikken for øje, fortæller Carlo Mathiasen forstander på Gymnastikefterskolen Stevns om skolens forestående byggeprojekt.

Byggeriet forventes at stå færdigt i april 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk