25. september 2020
Søren og Bettina Hansen har sat Klippingeslagteren til salg, som de overtog efter slagter-Poul tilbage i år 2000. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Søren og Bettina Hansen har sat Klippingeslagteren til salg, som de overtog efter slagter-Poul tilbage i år 2000. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stevns' eneste selvstændige slagterbutik er sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stevns' eneste selvstændige slagterbutik er sat til salg
Stevns - 17. august 2019 kl. 05:42
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kom som lidt af en overraskelse, da Klippingeslagteren pludselig dukkede op på internettet som værende til salg under »Butikker til salg« i vores område.

»Veldrevet og velanskrevet slagterforretning med god og stabil kundekreds, i Klippinge nær Køge. Butikken har ud over indehaver og 3,5 fuldtidsansatte. Ud over traditionel slagterbutik med blandt andet færdigretter og eget røgeri, leveres mad ud af huset. Slagterbutikken har alle godkendelser og selvfølgelig elite smiley,« står der at læse.

Det krævede lige en forklaring, at den eneste tilbageværende, selvstændige slagterbutik på Stevns nu er sat til salg, så DAGBLADET tog en tur forbi hos slagtermester Søren Hansen og hans hustru Bettina fredag eftermiddag.

- Jamen vi synes lige som, at vi har haft forretningen længe nok. Og så er det heller ikke nogen hemmelighed, at Bettina ikke kan holde til det mere, siger Søren Hansen til avisen.

Det er ikke kun stevnsboer, der handler hos den sidste tilbageværende specialbutik med slagtervarer og eget slagteri på Stevns. Klippingeslagteren har en kundekreds, der kommer langvejs fra, og ifølge parret så er hele 75 procent af kundekredsen ikke fra Stevns.

- Det er jo ikke mange strøgkunder, der lige kommer tilfældigt forbi på disse kanter. Men vi har opbygget et godt navn og nogle gode produkter, så vi har mange kunder ude fra. En hel del kunder kommer fra Køge, men også længere væk fra ind mod København, siger Søren Hansen, der ikke har tænkt sig at dreje nøglen om fra den ene dag til den anden:

- Nu har vi lige sat forretningen til salg i går, og så afventer vi den rigtige køber. Indtil han eller hun er fundet, så fortsætter vi helt normalt med at gøre det, vi er bedst til. Jeg har også bestilt juleænderne, så kunderne behøver ikke at være bange for, at de ikke kan få, det de forventer af os.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge lørdag 17. august

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk