17. oktober 2019
De Flyvende Pink Ponyer spiller blandet folkemusik og har også skrevet egne numre. De kan opleves på Orangeriet i Tivoli klokken 12 på søndag 26. maj. Foto: Martin V. Andersen
gallery icon

Se billedserie

De Flyvende Pink Ponyer spiller blandet folkemusik og har også skrevet egne numre. De kan opleves på Orangeriet i Tivoli klokken 12 på søndag 26. maj. Foto: Martin V. Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stevns Musikskole spiller op i Tivoli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stevns Musikskole spiller op i Tivoli
Opdateret 24. maj 2019 kl. 12:52
Stevns - 24. maj 2019 kl. 08:50
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 30. år i træk optræder musikskolerne i Tivoli, og Stevns Musikskole er selvfølgelig også repræsenteret i år.

Børn med basuner, tværfløjter og violiner, kreative komponister og kor fra musik- og kulturskoler rundt i hele Danmark mødes for at give koncerter og opleve et musikalsk fællesskab på kryds og tværs den 25. og 26. maj til Musikskoledage i Tivoli.

I 2019 deltager flere end 5000 børn og unge i Musikskoledagene i Tivoli.

Stevns musikskole deltager med to bands. Et Victum som spiller pop og soulmusik spiller på Orangeriet klokken 16.30 nu på lørdag 25. maj.

Bandet som har både horngruppe og flere sangere har spillet sammen en del år nu og har efterhånden fået opbygget et solidt blandet repertoire.

De Flyvende Pink Ponyer spiller blandet folkemusik og har også skrevet egne numre. Bandet er godt sammenspillet og har blandt andet spillet på festivallen Musik over Præstø Fjord flere gange.

Ponyerne kan opleves på Orangeriet klokken 12 på søndag 26. maj.

- Det er en fantastisk oplevelse for eleverne at spille på scenerne i Tivoli, og det giver dem en masse inspiration at gå rundt og høre de andre bands, siger musikskoleleder Søren Dahl-Pedersen i den sammenhæng.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk