26. juni 2019
Det er sjette år i træk, at der bliver afviklet Stevns Jernmand med udgangspunkt i og ved Rødvig. I sker det søndag 30. juni. Foto: Hans Jørgen Johansen
Det er sjette år i træk, at der bliver afviklet Stevns Jernmand med udgangspunkt i og ved Rødvig. I sker det søndag 30. juni. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stevns Jernmand har plads til 600 tilmeldte i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stevns Jernmand har plads til 600 tilmeldte i år
Stevns - 20. januar 2019 kl. 06:38
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For sjette år afvikler Køge TRI Team konkurrencen Stevns Jernmand med udgangspunkt i havnepladsen i Rødvig. Arrangørerne oplyser til DAGBLADET, at de allerede har modtaget over 200 tilmeldinger, og at der er plads til 600 triatleter, når startskuddet igen i år bliver affyret af borgmester Annette Mortensen. Det sker søndag 30 juni klokken 11.

arrow Læs også: Billeder og video: Deltagerrekord og mange tilskuere til Stevns Jernmand

Deltagerne kan vælge imellem en kort rute svarende til en kvart ironman med 950 meter svømning efterfulgt af 45 kilometer cykling og 10,5 kilometer løb - eller den dobbelte distance, der så svarer til en halv ironman.

I lighed med tidligere år vil svømningen afvikles ud for stranden i Rødvig, mens cykelruten også vil være den samme som i de seneste år på gode asfaltveje rundt på Stevns.

Som noget nyt er løberuten i 2019 gjort mere spændende, da deltagerne kun skal gennemløbe ruten på den smukkeste strækning ad Trampestien og igennem Boesdal. I år er ruten af praktiske hensyn lagt modsat. Således får deltagerne den flotte udsigt fra Trampestien fra den anden side.

På den korte distance skal denne rute gennemløbes to gange og på den lange distance fire gange med vendepunkt ved målet på havnepladsen i Rødvig.

Dansk Triatlon Forbund evaluerede igen i 2018 Stevns Jernmand som et af landets bedst arrangerede triatlon-stævner.

- Køge TRI team har valgt at beholde de samme, lave startgebyrer, da arrangørerne arbejder frivilligt og ønsker at se så mange stævnedeltagere som muligt til Stevns Jernmand.

Tilmeldingen er åben på websitet: www.stevnsjernmand.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk