22. juni 2021
Direktør og anpartshaver Benny Nordahl Larsen ønsker i øjeblikket ikke at kommentere den truende konkurs for Stevns Bryghus ApS. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Direktør og anpartshaver Benny Nordahl Larsen ønsker i øjeblikket ikke at kommentere den truende konkurs for Stevns Bryghus ApS. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bryghus er truet af konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bryghus er truet af konkurs
Opdateret 14. september 2018 kl. 14:22
Stevns - 14. september 2018 kl. 13:37
Af Erik Nielsen

Stevns Bryghus er truet af konkurs, efter at Skifteretten i Roskilde har taget Stevns Bryghus ApS under konkursbehandling. Kurator Thomas Markert forklarer over for DAGBLADET, at Stevns Bryghus har forsøgt at afværge den konkursbehandling, han nu står for, ved at kære sagen til Østre Landsret.

- Landsretten har dog afvist sagen. Jeg mener, at Stevns Bryghus har betalt nogle penge til bryggeren, men der er ikke enighed om, hvor stort det skyldige beløb er, siger kuratoren til avisen og henviser til, at det er byggerens fagforening, der har begæret konkursen.

Benny Nordahl Larsen har - ud over at være én af de fem lokale anpartshavere - også fungeret som direktør. Han ønsker ikke at kommentere den truende konkurs over for avisen, men pointerer, at han er overrasket over, at det er kommet hertil.

Den ansatte brygmester er sikret sin løn igennem Lønmodtagernes Garantifond uanset udfaldet. Der er ifølge kurator også indkommet andre krav mod Stevns Bryghus, siden konkursbehandlingen blev annonceret i Statstidende - og vi taler om flere hundrede tusinde.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge fredag 14. september

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk