27. februar 2021
Langs stensætningen over for kroen i Rødvig er der nu anlagt et bed, med 12 forskellige stauder og mange forårsløg. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Langs stensætningen over for kroen i Rødvig er der nu anlagt et bed, med 12 forskellige stauder og mange forårsløg. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stauder og løgplanter skal pryde Krohaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stauder og løgplanter skal pryde Krohaven
Stevns - 21. januar 2021 kl. 19:36
Af Erik Nielsen

Stort set alle, der gæster turistbyen Rødvig kører eller vandrer forbi Krohaven, der er kommunalt drevet. Og når foråret engang viser sig på de kanter, så kan både gæster og bier forvente lidt godt for øjnene.

Langs stensætningen over for kroen har Materielgården i Stevns Kommune således anlagt et bed, hvor der er sat 12 forskellige stauder og mange forårsløg.

- Sammensætningen af forskellige stauder og løg kommer til at give blomster fra det tidlige forår til efteråret, forklarer Henrik Hedegård Pedersen, der er leder Materielgården, der tager sig af veje og grønne udendørsarealer i hele kommunen:

Ved at bruge stauder og løg får vi også en bed der holder i mange år og omkostningerne til vedligehold bliver minimale, fordi det kommer år efter år. Forhåbentlig til gavn for borger, turister og insekter.

Der er også sat et lille skilt op i bedet, der forklarer lidt om tankerne bag ved bedet.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk