21. november 2018
Lasse Svan Hansen og Claus Hansen er to stevnsboer, der har gjort sig gældende inden for håndbold. De er begge med i dette års Stevns før og nu - ligesom assistent-træner for Richard Møller Nielsen: Jan Poulsen, der oprindeligt er fra Store Heddinge. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Lasse Svan Hansen og Claus Hansen er to stevnsboer, der har gjort sig gældende inden for håndbold. De er begge med i dette års Stevns før og nu - ligesom assistent-træner for Richard Møller Nielsen: Jan Poulsen, der oprindeligt er fra Store Heddinge. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sportsikoner fra Stevns kaster glans over lokal årbog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sportsikoner fra Stevns kaster glans over lokal årbog
Opdateret 13. november 2017 kl. 10:09
Stevns - 13. november 2017 kl. 10:03
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år kom jubilæumsudgaven af Stevns før og nu. Anledningen var, at foreningen: Stevns Lokalhistoriske Arkiv fyldte 40 år, og det blev markeret ved en officiel reception 6. maj i år. Netop denne reception er afbildet som det bærende billede på forsiden samt åbningssiderne i bogen, hvor der efter en kort introduktion er sat plads af til billeder fra receptionen. Det er selvsagt foreningens formand: Poul Henriksen, der står bag ordene i den sammenhæng.

arrow Læs også: Reserven melder sig klar: Det er en presbold for Landin

Han sidder også med i redaktionen, der har redigeret bogens indhold. Ud over ham er Jens Skovly, Knud Rasmussen, Henning Nielsen og Svend Jensen også på redigeringsholdet.

Blandt andet kan man i år læse om de lokale håndbold-ikoner Lasse Svan Hansen og Claus Hansen - samt fodboldtræneren Jan Poulsen fra Store Heddinge, der blev Europamester i Sverige i 1992 som assistenttræner for Richard Møller Nielsen.

Ligesom sidste år udkommer de 120 sider som paperback i stedet for indbundet. I år er der 14 artikler i bogen inklusiv de opsamlinger, som går under rubrikken: »Det stod«. Under denne rubrik samler Knud Rasmussen gamle avisudklip fra DAGBLADET. Det blev muligt, da avisen i 2016 skænkede hele det fysiske avisarkiv fra redaktionen i Store Heddinge til Stevns Lokalhistoriske Arkiv.

»Stevns før og nu 2016«. Udgivet af Stevns Lokalhistoriske Arkiv. 120 sider, rigt illustreret. Trykt i 600 eksemplarer. Sælges i udvalgte forretninger på Stevns og i Køge for max. 200 kroner.

Læs mere om de historier, der er med årbogen i DAGBLADET Stevns lørdag

arrow Frankrig sender Sverige i armene på Danmark ved EM
24. januar 2018 kl. 22:02 Opdateret: kl. 22:04
arrow Jacobsen måtte råbe højt: Der findes ikke halve fridage
24. januar 2018 kl. 21:10 Opdateret: kl. 21:12
arrow Landin om kommende fødsel: Håber det venter til mandag
24. januar 2018 kl. 20:47 Opdateret: kl. 20:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk