11. december 2018
Børneteater-forestilling Spor spilles lørdag i Eriksstruphallen i Store Heddinge. Pressefoto
Børneteater-forestilling Spor spilles lørdag i Eriksstruphallen i Store Heddinge. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spor er børneteater for de mindste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spor er børneteater for de mindste
Stevns - 14. marts 2018 kl. 15:21
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det Lille Verdens Teater kommer forbi Eristruphallen i Store Heddinge på lørdag 17. marts klokken 11 sætter sine spor, når truppen opfører forestillingen af samme navn. Spor.

Det er en børneteaterforestilling, som henvender sig til aldersgruppen to til fem år, og der er stadig billetter at få oplyser arrangøren: Stevns Teaterforening.

Det er sæsonens sidste forestilling i foreningens børneteaterprogram, og børnene bliver taget med på rejse med skuespilleren Anne Kurtzweil. Til havet og til månen.

For... dengang bedstefar var dreng, var månen helt glat og uden huller. Det har han selv sagt. En dag fik han lyst til at skyde til måls efter den, men den var alt for langt væk. Stenene lavede kun huller og spor på jorden. Så han tog et par kæmpe gummistøvler på og drog ud i verden for at lave huller i månen og sætte sig spor.

Man bliver taget med på rejsen. Der er sten, så vi alle kan lave huller undervejs. Og de spor vi sætter, leder videre gennem oplevelser på en hel lille eventyrrejse.

Sådan her skriver Teateravisen i en anmeldelse:

»... Så på med gummistøvlerne og af sted på en rejse fuld af sjove og poetiske oplevelser og sanseindtryk, der med stor generøsitet er bredt ud på hele tre scenografiske spots. Bedstefars store grønne fodspor fører fra det ene sted til det andet og tager nogle sving undervejs. Det skal publikum også. Men der er ingen fare, for Anne Kurtzweil er en nærværende og underfundigt medspillende fortæller, der ikke et øjeblik slipper kontakten til sit opmærksomme publikum.«

Stykket varer 40 minutter og billetter kan købes på Stevns Teaterforenings hjemmeside: www.stevns-teater.dk. Billetpris for børn og medlemmer: 60 kroner. (Både voksne og børn skal have billet). Løssalg: 125 kroner.

Det er Thorkild Lindebjerg og Anne Kurtzweil, der har dramatiseret stykket i Thorkild Lindebjergs iscenesættelse, mens Johan Kjølkær har stået for scenografien og Ole Højer for musikken.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk