20. januar 2021
Popstjernen Brian Risberg Clausen fra Dåstrup - alias Bryan Rice - øser af sit sangkatalog ved koncerten i Spilledåsen tirsdag 8. december.
Popstjernen Brian Risberg Clausen fra Dåstrup - alias Bryan Rice - øser af sit sangkatalog ved koncerten i Spilledåsen tirsdag 8. december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spilledåsen slutter året med dansk popsanger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spilledåsen slutter året med dansk popsanger
Stevns - 04. december 2020 kl. 17:46
Af Henrik Fisker

I de senere år har det nærmest været en fast tradition, at Kulturforeningen Spilledåsens sidste koncert inden jul har leveret det helt store udtræk af trompeter og basuner, når skiftende big bands har lagt vejen forbi. Merry Christmas Baby har det flere gange lydt, når DR's 19 mand store big band har stået på scenen i Snurretoppen til en hæsblæsende julekoncert. Også den nu afdøde Ib Glindemanns orkester har lagt vejen forbi Store Heddinge i december.

Men i år vil Spilledåsen det anderledes. Her er Brian Risberg Clausen fra Dåstrup ved Viby Sjælland inviteret til at optræde ved årets sidste koncert, der finder sted tirsdag 8. december kl. 20.00. I den brede offentlighed er han bedre kendt under kunstnernavnet: Bryan Rice - en kendt dansk popsanger, der skriver sine sange selv.

Første gang, at Bryan Rice dukkede op, var 2005, da han udgav hittet: No Promises, der var med på soundtracket til filmen: Nynne. Sangen lå på toppen af de danske hitlister i mange uger og er senere dukket op igen som den 10. mest spillede i 2017. Opfølgeren blev Homeless Heart, der blev brugt som temasang til TV3 programmet: Paradise Hotel i 2006.

Samme år udkom debutalbummet: Confessional, der solgte guld og udkom i 14 lande verden over. Siden har Bryan Rice fem gange bidraget til dansk Melodi Grand Prix - enten som sangskriver eller solist. Han stod selv på scenen i 2009 med Breathing, der endte som nr. 2.

Spilledåsen kan som følge af coronarestriktionerne højst sælge 90 billetter til koncerten med Bryan Rice, og der er kun enkelte billetter tilbage, melder arrangørerne. De sælges på billettelefon 30 57 19 99. Priserne er 175 kroner for medlemmer af foreningen og 200 kroner for andre.

Dørene åbnes kl. 19.00, og publikum skal bære mundbind, når de bevæge sig til og fra anviste pladser. Der vil være frivillige, der sørger for, at alt foregår i overensstemmelse med sundhedsfaglige regler.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk