21. oktober 2019
5000 kroner har spejderne i Hårlev fået af Sjællandske Mediers fondsmidler, og der er nok at bruge pengene på, da de både mangler borde, bænke og dolke til de mange nye børn, der kommer til. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

5000 kroner har spejderne i Hårlev fået af Sjællandske Mediers fondsmidler, og der er nok at bruge pengene på, da de både mangler borde, bænke og dolke til de mange nye børn, der kommer til. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejderne i Hårlev drømmer om nye lokaler og flere ledere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejderne i Hårlev drømmer om nye lokaler og flere ledere
Stevns - 24. juni 2019 kl. 05:58
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Baghaven ved spejderhytten i Hårlev summer af liv denne tirsdag aften. Der er gang i grillen, og det er så varmt, at de fleste har lagt uniformen og løber rundt i t-shirt og korte bukser eller et luftigt skørt.

KFUM Spejderne Vallø Gruppen bor på Vinkelvænget 3 i Hårlev lige bag skolen og klemt inde mellem flere parcelhuse. Det er ikke til at udvide på adressen, og det er et problem, når antallet af nye spejdere bare vokser og vokser.

- I øjeblikket er vi over 50 aktive spejdere i alderen fra 6-18 år, og efter ferien er der 10 nye, der har meldt sig ind. Det giver nogle udfordringer i forhold til den plads, vi har, siger Camilla Ring Nielsen, der er spejderleder.

For et par år siden så det helt anderledes ud. Der var medlemstallet helt nede på 12. Men med en aktiv indsats og nye initiativer er det lykkedes at vende udviklingen og gøre det endog meget attraktivt at gå til spejder.

- Vi tilbyder forældrene at hente børnene i SFO, så de kommer herover, hvor de så bliver hentet af forældrene, forklarer Camilla Ring Nielsen, da DAGBLADET kigger forbi på aftenen, hvor de fleste voksne og børn er samlet til sommerafslutning.

Hvert år uddeler DAGBLADET's moderselskab: Sjællandske Medier fondsmidler. Det får foreninger ud over hele Sjælland glæde af, og således også KFUM Spejderne Vallø Gruppen i Hårlev.

De får 5000 kroner, som nok skal bruges til at købe flere borde og bænke samt dolke til brug for de mange nye spejdere.

Der er mange andre ting, at pengene kan brugs til, da de rundt regnet har ønsker for 20.000 kroner.

- Vi er rigtigt glade for, at vi nu har mulighed for at realisere noget af det, siger Nicholaj Christensen, der er administrativ leder hos spejderne i Hårlev.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge lørdag 22. juni

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk