28. maj 2020
Foto: Jesper From
Foto: Jesper From
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerens revy i Rødvig er aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerens revy i Rødvig er aflyst
Stevns - 19. maj 2020 kl. 11:27
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Denne kommende sommer bliver uden revy i Rødvig. Efter tunge overvejelser har revydirektør Jeanette Larsen trukket stikket til dette års opsætning - i lighed med de fleste andre danske sommerrevyer.

- Det er med stor beklagelse, at vi må aflyse Rødvig Revyen 2020, Efter regeringens seneste udmeldinger giver det os ikke mulighed for at skabe de rammer og kvalitet, som vi er kendte for, lyder det således fra revydirektøren over for DAGBLADET.

Hun peger på, at revyen er en stor del af den danske satire og kulturarv, som i mange år frem stadig bør være en del af det danske sommerlandskab.

- For at kunne bevare Rødvig Revyen er det derfor altafgørende, at revyen fortsat har opbakning både fra det lokale samfund, men også fra vores revygæster. De må nu vente noget længere på at få den revyoplevelse, som ellers var planlagt denne sommer. I Rødvig Revyen vil vi nu se fremad og arbejde hårdt på at revyen fortsætter til næste sommer, konkluderer Jeanette Larsen.

Hun og holdet bag revyen har længe måtte holde vejret, da revyens skæbne har været afhængig af regeringens udmeldinger.

- Nu vil vi puste lidt ud og starte på forberedelserne til sæsonen 2021, så vi endnu engang kan byde vores gæster velkommen til et brag af en sommerrevy, siger revydirektøren.

Gavekort eller retur

Hvad betyder dette så for dem, der har købt billetter med mere?

Rødvig Revyen vil i den kommende tid kontakte alle, som har købt billetter, hvor de vil blive tilbudt at ombytte dem til 2021, gavekort eller pengene få tilbage.

- Vi i ser store udfordringer forude, da hjælpepakkerne kun dækker en lille del af vores tab. Men vi har en tro på, at det kan overkommes, og vi kan kun opfordre til, at man vælger at ombytte sin bestilling til sæson 2021 og hermed hjælpe Rødvig Revyen gennem denne svære tid. Vi ønsker så inderligt, at vi vil ses til næste år i Rødvigs smukke rammer, siger revydirektøren, der vil garantere, at revyen for sommeren 2021 vil byde på alt det, som en ægte Rødvig Revy kan byde på: Masser af smil, grin og fælles sang.

400 billetter nåede at blive solgt, inden salget stoppede fuldstændig.

- Vi håber folk vil overføre billetterne til næste år, og så regner vi med at gå i gang med billetsalget til næste års revy 1. juli. Vi regner med at det bliver samme hold som i år. Vi har en forhånds-tilkendegivelse, at de er med, men kontrakterne er ikke på plads endnu. Det håber vi, at de er 1. juli, siger Jeanette Larsen til DAGBLADET.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk